علی کاظمی در گفتگو با خبرنگار مهر، شوراها را زبان گویای مردم دانست و افزود: این اعضا حق انتخاب دهیاران از خود محل و تحصیل کردگان محلی را دارند.
وی با یادآوری اینکه مراحل روی کار آمدن یک دهیار معرفی شده در فرمانداری طی می شود، افزود: شرح وظایف دهیار کاملا مشخص است.
سرپرست فرمانداری زنجان ادامه داد: با توجه به تفاوت در تصمیم ها و برنامه ها نسبت به گذشته مدیریت بومی و حلی بیشتر پسندیده می شود. بنابراین دهیاری یک فرصت برای توسعه و آبادانی روستا محسوب می شود و در صورتی که از این فرصت خوب استفاده شود بدون شک برای اجرایی کردن مطلوب پروژه های روستایی اثربخش خواهد بود.
کاظمی وجود اختلاف و گاها سود جوی در هیاری ها و استفاده شخصی از امکانات و تجهیزات ارایه شده را در اداره روستا مطلوب نداست و گفت: باید در مردم این اعتماد را جلب کرد که شورا و دهیاری برای گروه اصی نیست و متعلق به همه مردم روستا است.
کاظمی با تاکید بر اینکه در دولت نهم و دهم تجهیزات مطلوبی برای توسعه روستاها به دهیاری ها واگذار شه است اظهار داشت: این تجهیزات نسبت به چند دهه گذشته بسیار متفاوت بوده بوده است.
وی با تاکید بر اینکه تا خود مردم نخواهند اتفاقی در روستاها رخ نخواهد داد گفت: مردم می توانند در صورت مشاهده هر گونه سودجویی از طرف دهیاری ها و استفاده های شخصی از تجهیزات ارایه شده مراتب را به مسئولان مربوطه گزارش نمایند.
سرپرست فرمانداری زنجان افزود: یکی از وظایف مدیریت امور روستایی د استانداری رسیدگی و نظارت به فعالیت دهیاری ها می باشد و در صورتی که به تخلفات ورود پیدا کنند و گزارش هایی از کم کاری و سود جویی ددهیاران دریافت دارند در مواقع ضروری حتی تا برکناری دهیاران نیز پیش خواهند رفت.