فریبا حاجی علی در گفتگو با خبرنگار مهر در حاشیه برگزاری سی و یکمین دوره مسابقات قرآنی دختران برگزیده سراسرکشور اظهار کرد: ایران چونان لوح سفیدی است که اگر دو لکه سیاه روی آن بیافتد احساس می کنیم فاجعه ای رخ داده است.
مدیر گروه فقه و حقوق اسلامی دانشگاه الزهرا افزود:چون آرمان گرا هستیم اخبار بزرگ نمایی می شود.
وی که دکترای فقه و مبانی اسلامی دارد،تصریح کرد: خانواده ها باید در خصوص معضلات اجتماعی واقع بین باشند.
پژوهشگر نمونه سالهای 86،85،84 و 88 ادامه داد: مشکلات تک فرزندی را نباید کوچک شمرد و نادیده گرفت آمارها نشان از افسردگی تک فرزندها به دلیل عدم وجود مهارتهای ارتباطی دارد آنها به دلیل تجربه مکرر تنهایی و نداشتن همزبان، در تبادل احساسات مشکل داشته و در مواجهه با واقعیتها دچار چالش می شوند.
عضو ساماندهی امورجوانان وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: ایجاد روحیه نشاط، سرزندگی و امید به آینده می تواند از بروز مشکلات و افسردگی های شایع در نسل جوان بکاهد.
حاجی علی از عدم ارتباط مسئولان با نسل جوان ابراز نگرانی کرد و اظهار داشت: باید جوانان گفت و گوهای بسیار شود شکاف نسلها همواره احساس می شوداین در حالی است که ناهمگونی بین نسلها هم قابل ملاحظه است.
وی که صاحب دو کتاب در موضوع فقه تطبیقی است،تصریح کرد: در مدارس وجود دانش آموزان قرآنی و سایر دانش آموزان از سویی موجب تضارب آرا می شود که البته خوب است و در رفع ابهامات کمک می کند.اما از طرف دیگر نگران کننده است چرا که اگر اختلافات باقی بماند در دراز مدت مسبب از هم گسیختگی در جامعه خواهد شد.
عضو کارگروه خانواده شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده بیان داشت: متاسفانه برخی از جوانان مذهبی خود را تبدیل به اهرم فشار ساخته و با امر و نهی های خشن به گروه پلیس تبدیل شده اند در حالی که برقراری ارتباط در سیره و سنت پیامبر و اهل بیت نیز این گونه نبوده و ما متاسفانه خوب الگو نگرفته ایم حتی گاهی به خود اجازه می دهیم به بهانه تذکر، به دیگران توهین هم داشته باشیم.
این پژوهشگر به مادران توصیه می کند: دختران به تعبیر پیامبر ریحانه اند اگر مادری در منزل به پرورش گل علاقه دارد و نگران است به همان اندازه مراقبت و دلسوزی از فرزندان دخترش داشته باشد، ایران گلستان می شود در منزل با حفظ روحیه مثبت و تشویق، دلخوریها را نباید برزبان آورد.