بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیر پژوهش و فناوری منطقه ویژه اقتصادی و انرژی پارس جنوبی گفت: با راه اندازي دفتر پژوهش و فناوري پارس شمالی فرصتي مناسب براي تبادلات علمي و تجربي هدفمند بين صنعت ودانشگاه فراهم می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی احمدزاده ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با تشریح فعالیت‌های علمی و پژوهشی منطقه ویژه پارس، اظهار داشت: تلاش‌های بسیار زیادی برای ترویج تحقیق و پژوهش در این سازمان صورت گرفته است وراه‌اندازی دفاتر پژوهشی به این هدف کمک شایانی خواهد کرد.

وی با اشاره به راه‌اندازی دفتر پژوهش و فناوری در پارس شمالی، خاطرنشان ساخت: به‌منظور تسهيل در روند مناسبات علمي صنعت و دانشگاه و شناسايي پژوهشگران و نخبگان دانشگاهي، دفتر پژوهش و فناوري سازمان منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس جنوبی در پارس شمالي راه‌اندازي شد.

مدیر پژوهش و فناوری منطقه ویژه اقتصادی و انرژی پارس جنوبی اضافه کرد: آينده پژوهي و استقرار استانداردهاي ملي و بين‌المللي در طرح‌هاي توسعه پارس شمالي و لزوم توجه به توسعه همه‌جانبه اين منطقه همواره مورد تاكيد مسئولان عالي وزارت نفت بوده و اميدواريم با راه‌اندازي اين واحد به اهداف چشم انداز در توسعه متوازن منطقه برسيم.

احمدزاده بیان داشت: توسعه متوازن صنعت در منطقه از مهمترين اولويت‌هاي سازمان منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس است و با راه اندازي دفتر پژوهش و فناوري علاوه برآنكه فرصتي مناسب براي تبادلات علمي و تجربي هدفمند بين صنعت ودانشگاه فراهم شود، مي‌توان با ايجاد پارك‌هاي علم و فناوري و موسسات دانش بنيان به رشد علمي مورد نظر در تمامي عرصه‌ها دست يافت.

وی در ارتباط با اهداف راه‌اندازی این واحد در پارس شمالی، تصریح کرد: استفاده از ظرفيت‌هاي علمي كشور و استفاده از توان متخصصان و نخبگان رابطه مستقيمي با رشد و توسعه صنعت دارد و اميدواريم با ايجاد فرصت هاي جديد براي مراكز علمي رابطه صنعت و دانشگاه بيش از پيش گسترش يابد.

مدیر پژوهش و فناوری منطقه ویژه اقتصادی و انرژی پارس جنوبی خاطرنشان کرد: گسترش فعالیت‌های علمی و پژوهشی از راهکارهای ارتقای سازمان‌ها است و در منطقه ویژه اقتصادی و انرژی پارس جنوبی توجه ویژه‌ای به این مساله شده است.

وی ادامه داد: با راه‌اندازی دفتر پژوهش و فناوری منطقه پارس شمالی، احسان آذری به عنوان مسئول این دفتر  به‌‍منظور انجام امور و پیگیری‌های لازم معرفی شد.

برچسب‌ها