اصفهان – خبرگزاری مهر: شهردار دیزیچه گفت: دولت باید با حمایت‌های خوب خود از شهرداری‌ها، علاوه بر توسعه عمرانی شهرها، امید و اشتیاق را در مردم وفادار ایران زنده نگاه ‌دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن نادری، دوشنبه شب به مناسبت گرامیداشت روز شهرداری‌ها و دهیارها و در نشست خبر خود با اصحاب رسانه، در مورد مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته شهر دیزیچه، اظهار داشت: وجود کارخانه سیمان سپاهان و به دنبال آن تردد تعداد بی‌شماری کامیون در سطح شهر دیزیچه، ازجمله مشکلاتی بود، که با دقت مورد بررسی قرار گرفت.

وی گفت: کارخانه سیمان سپاهان، روزانه، 15 هزار تن سیمان را راهی نقاط مختلف کشور می‌کند بنابراین، برای جلوگیری از ترافیک و تصادفات وحشتناک جاده‌ای، از تصمیم‌گیری‌های موقت مانند اجرای محدودیت‌های تردد کامیون‌ها در سطح شهر دیزیچه، خودداری کردیم.

شهردار دیزیچه با بیان اینکه احداث کمربندی چهار خطه سیمان سپاهان (امام رضا) تنها راه‌ اصولی برطرف شدن مشکل تردد کامیون‌ها در سطح این شهر بود، تصریح کرد: پس از تحلیل‌های کارشناسانه و صدور مجوز شورای ترافیک استان اصفهان، مراحل آزادسازی کمربندی ترافیکی نیز آغاز شد.

وی با اشاره به  بازدید وزیر راه و شهرسازی از طرح کمربندی شهر دیزیچه به عنوان بزرگ‌ترین طرح عمرانی شاخص استان اصفهان، اظهار داشت: برای این طرح که تا پایان سال به اتمام می‌رسد، 16 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

نادری در مورد بودجه 22 میلیارد تومانی سال 1392 شهرداری دیزیچه، تاکید کرد: با توجه به اینکه "دیزیچه" همواره به عنوان یک شهر برخوردار در نظر گرفته شده است، یکی دیگر از مشکلاتی که با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم، هزینه‌های بی‌موردیست که بر دوش شهرداری این شهر قرار گرفته است.

شهرداری دیزیچه کمک‌های قدرتمندانه دولتی را می‌طلبد

شهردار دیزیچه در مورد منابع درآمدی این نهاد مردمی گفت: اعتبارات سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، عوارض ارزش افزوده و عوارض محلی، سه منبع مهم اعتبارات شهرداری دیزیچه را شامل می‌شود که البته کمک‌های دولتی بسیار ضعیف است.

وی با بیان اینکه مردم، همواره از امتحانات سیاسی کشور سربلند بیرون آمده‌اند، تاکید کرد: شهرداری همواره پیش قدم جبهه فرهنگی و عمرانی یک شهر محسوب می‌شود و در این راستا دولت نیز می‌تواند با حمایت‌های قدرتمندانه خود از این نهاد مردمی، انگیزه‌ و نشاط را در مردم صد چندان ‌کند.

دیزیچه حلقه گم شده دوران پارینه‌سنگی

شهردار دیزیچه با اشاره به قدمت تاریخی شهر دیزیچه و اینکه این شهر در سطح شهرستان مبارکه دومین مقدار وسعت و جمعیت  را به خود اختصاص داده است، افزود: قلعه خانه لنجان و قلعه اکبر آباد، از موقعیت خوبی برای جذب توریسم برخوردار هستند.

وی در مورد دو غار محلی شهر دیزیچه که از سوی باستان‌شناسان اروپایی مورد ارزیابی دقیق باستان‌شناسی قرار گرفته‌اند، تاکید کرد: وجود آثار مربوط به دوران پارینه سنگی و انسان‌های اولیه در این دو غار، که مشابه انها در سطح جهانی، کمتر از تعداد انگشتان دست است، راه‌گشای کشف حلقه‌های گم شده دوران زندگی انسان‌های نخستین برای کارشناسان باستانیست.

نادری با اشاره به امام‌زاده واجب التعظیم شاه سلیمان در شهر دیزیچه، تصریح کرد: وجود تعداد زیاد امام‌زادگان و بقاء متبرکه، نشان از گرایش‌های بالای اسلامی در بین مردم این شهر دارد.

وی در مورد لزوم توجه بیشتر به صنعت توریسم شهر دیزیچه اظهار داشت: شهرداری این منطقه آمادگی خود را مبنی بر ارائه تسهیلاتی مانند زمین به سرمایه‌گذاران و البته در چارچوب مقررات و محدوده‌های قانونی خود، اعلام می‌کند.

شهردار دیزیچه ادامه داد: سرمایه‌گذاران بخش توریسم این شهر در صوتی که تنها به دنبال منافع شخصی خود باشند، از گردونه کار خارج می‌شوند.

وی همچنین با اشاره به قله اکبر آباد که مربوط به دوران ظل‌السلطان و هم‌اکنون در اختیار بخش خصوصی است، تصریح کرد: امیدوارم پس از رایزنی‌های معقول با وارثان قلعه، بتوانیم این جایگاه تاریخی را به "موزه مردم شناسی" تبدیل کنیم.

آسایش، آرزوی شهرداری دیزیچه برای مردم این منطقه است

شهردار دیزیچه در مورد اقدامات این سازمان برای مبارزه با آلاینده‌ها، گفت: شرکت‌هایی مانند سیمان سپاهان با نصب "فیلترهای هیبریدی" قدم‌های مثبتی را در پاکیزگی شهر دیزیچه برداشته‌اند که البته برخی اوقات مشکلاتی مانند تحریم و جلوگیری از ورود مواد اصلی این فیلترها، مشکلاتی را به وجود می‌آورد.

وی اضافه کرد: اداره دارایی، سالیانه مبلغی را از عوارض آلایندگی شرکت‌ها، به حساب شهرداری دیزیچه واریز می‌کند.

نادری با اشاره به افزایش سرانه فضای سبز شهر دیزیچه از هفت به 13 متر مربع، تاکید کرد:  استفاده از درختان سوزنی برگ به دلیل مقاومت در برابر کم آبی و آفات و همچنین همیشه سبز بودن این درختان راه مناسبی در مبارزه با آلایندگی هوا است.

به گزارش مهر شهر دیزیچه مفصل ارتباطی شهرهای لنجان، مبارکه و فلاورجان است.

شایان ذکر است طی 6 سال گذشته در شهر دیزیچه بالغ بر 300 طرح و با هزینه 50 میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفته و مراکزی مانند ورزشگاه سرپوشیده طالقانی و ساختمان آتش نشانی نیز از جمله طرح‌هایی هستند که با حضور مقامات استانی و کشوری به بهره‌برداری رسیده است.

شهر دیزیچه خود، از سه بخش وینیچه، نیکو‌آباد و دیزیچه تشکیل شده است.

فاز نخست پارک کوهستانی دیزیچه آماده بهره‌برداری و پارک نیکو آباد این شهر نیز تا یک ماه دیگر قابل استفاده برای عموم مردم است.

برچسب‌ها