بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:در ماه مبارک رمضان امسال یک میلیون و140 هزارقطعه مرغ بوسیله ی مرغداری های این استان به بازار مصرف عرضه می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد قریشی اظهارداشت: در خرداد ماه امسال 63 واحد از مرغداری های استان اقدام به تولید وجوجه ریزی  یک میلیون و140هزار قطعه کردند.

وی پیش بینی کرد بالغ بر یک هزار و800 تن گوشت مرغ کشتار روز به بازار عرضه شود.

در اطلاعات منتشره سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان تعداد مرغداری های گوشتی این استان 268 واحد به ظرفیت پنج میلیون و200 هزار قطعه جوجه ریزی ذکر شده است.

کشت ذرت دانه ای در هرمزگان آغاز شد

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از آغاز کشت ذرت دانه ای در زمینهای کشاورزی  این استان خبر داد.

کوروش صادقی سطح زیر کشت ذرت دانه ای در این استان را شش هزار و200 هکتار اعلام و پیش بینی کرد که امسال بیش از 46 هزار تن ذرت دانه ای  با عملکرد تولید 8تن در هر هکتار است.

این مقام مسئول به کشاورزان توصیه کرد بیشتر از بذر های نوع میان رس استفاده کنند تا در زمینه کشت گندم با مشکلی برخورد نکنند.

وی میزان بذر توزیع شده بین ذرت کاران این استان را تاکنون 100 تن بذر "سینگل کراس 704" عنوان وپیش بینی کرد این رقم به 250 تن افزایش یابد.

در اطلاعات منتشره سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان زمان کشت ذرت را اواسط تیر تا اواخر مرداد ماه و برداشت آن نیز از نیمه آذر تا اواخر دی ماه  اعلام شده است

تولید یک هزار تن گوشت مرغ در بستک

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک از تولید یک هزارتن گوشت سفید برای مصرف ماه مبارک رمضان  در این شهرستان خبر داد.

عباس مویدی گفت: تامین گوشت مرغ به بازار مصرف  این شهرستان ، در ماه مبارک رمضان به میزان 637 هزار و 940 قطعه جوجه ریزی در مرغداری های بستک طی ماه های خرداد وتیرماه جاری انجام شده است.

مویدی اضافه کرد: این میزان مرغ در 30واحد مرغداری فعال گوشتی شهرستان بستک تولید می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک تعداد فعال مرغداری های این شهرستان را 74واحد با ظرفیت یک میلیون 524 هزار قطعه جوجه ریزی اعلام کرد.

شهرستان بستک با جمعیتی بالغ بر 65 هزار نفر در فاصله ی 200 کیلومتری غرب بندر عباس قرار دارد وبعنوان یکی از مراکز تولید گوشت مرغ در این استان محسوب می شود.

آغاز برداشت انبه از باغ های میناب

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب از آغاز برداشت انبه در باغهای این شهرستان خبر داد.

مهدی عباس پور ، وسعت این باغ ها را یک هزارو 755 هکتاربا تولید سالانه 15 هزارو 630 تن ذکر کرد.

وی عملکرد این محصول را در میناب 13 تن در هر هکتار عنوان واظهار کرد:محصول انبه این شهرستان اضافه بر تازه خوری برای تولید ترشی، مربا، کنسانتره و پودر نیز استفاده می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب برداشت محصول انبه سبز ونارس برای تهیه ترشی نیمه دوم اردیبهشت ماه وزمان برداشت میوه رسیده را نیز اواسط تیر ماه اعلام کرد.

شهرستان 250 هزار نفری میناب بعنوان یکی از چهار قطب اصلی فعالیت های کشاورزی در 100 کیلومتری شرق بندر عباس مرکز استان هرمزگان قرار دارد.

 

 

برچسب‌ها