به گزارش خبرگزاری مهر، سيد جواد تقوي افزود : انتظار داريم حداقل سهم اين تعداد خودروساز كه در حوزه توليد در كشور وجود دارند و عملا ظرفيتهايي را براي توليد به كار گرفته اند مشخص شود و شوراي رقابت قواعدي را بگذارد تا ما مسير انحصار را نداشته باشيم .
تقوي تاكيد كرد: بعد از تدوين دستورالعمل قيمت بايد اين را شوراي رقابت به طور رسمي به سازمان حمايت ابلاغ كند تا ما بر اساس اطلاعات و داده هاي كارشناسي خودمان بتوانيم به استناد آن دستورالعمل ، تعيين قيمت كنيم.
وي تصريح كرد: بحث صنعت خودرو تنها منحصر به قيمت نيست بلكه يكي از موضوعات اصلي حوزه خودرو فضاي انحصاري است كه گفته مي شود وجود دارد.
تقوي افزود : مساله بعدي قيمت ، تامين تسهيلات ،نقدينگي و ارز است و اين موضوعات است كه اطلاعات دقيق را براي كار كارشناسي قيمت مشخص مي كند.
رئيس سازمان حمايت از مصرف كنندگان و توليد كنندگان اظهار كرد: ما از مدتها پيش اين قواعد را براي بنگاههاي خودمان لحاظ مي كنيم اما بسته به شرايط زماني و تصميماتي كه دولت در اين جهت مي گيرد. براساس اولويت گذاري براي تخصيص ارز و يا نوع ارزي كه چه به قطعات و چه خودرو اختصاص پيدا مي كند، قاعدتا قيمت در آن شرايط تدوين و ابلاغ مي شود.
وي تصريح كرد: بعد از نظر كميسيون اصل 90 و جلساتي كه داشتيم ، سازمان حمايت منتظر ابلاغ رسمي دستورالعمل قيمت است و تا اين لحظه هنوز اين دستورالعمل ابلاغ نشده است.