عبدالجلیل شهنوازی در گفتگو با مهر اظهار داشت: به دلیل سود در نظر گرفته شده در این تسهیلات به میزان 21 درصد لذا متولیان بنگاه های زودبازده رغبتی برای دریافت این تسهیلات نداشته و پرداخت این رقم را بسیار زیاد می دانند.
وی با بیان اینکه تسهیلات طرح بنگاه های اقتصادی زودبازده به منظورتاسیس کارخانجات در نظر گرفته شده است ادامه داد: افراد بیکار، دارای مدارک دانشگاهی، دارای گواهینامه فنی و حرفه ایی و دارای پروانه کسب از مجامع امور صنفی به همراه یک ضامن واجد شرایط می تواننند از این تسهیلات استفاده کنند.
وی همچنین از پرداخت 120 میلیارد تومان تسهیلات خوداشتغالی در سال گذشته به منظور ایجاد اشتغالزایی و به متقاضیان خود اشتغالی در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر بسیاری از جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاه ها از نداشتن شغل مناسب رنج می برند که تسهیلات خوداشتغالی می تواند در رفع این مشکل کمک نماید.
وی تسهیلات خوداشتغالی را شامل 4 بخش مشاغل خانگی، مشاغل خرد، بنگاه های اقتصادی زودبازده و مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی عنوان کرد و افزود: این تسهیلات به افرادی تعلق می گیرد که در منازل خود نسبت به اشتغالزایی اقدام کرده اند.
شهنوازی افزود: در همین رابطه سال گذشته به میزان 120 میلیارد تومان و به تعداد 32 هزار نفر در قالب مشاغل خانگی تسهیلات پرداخت شده که مبلغ پرداختی به هر یک از افراد 50 میلیون ریال بوده است.
وی با بیان اینکه میزان اعطای تسهیلات در زمینه مشاغل خرد نیز مبلغ 15 میلیون تومان است ادامه داد: از ابتدای شروع طرح مبلغ 50 میلیارد تومان تسهیلات به تعداد 4 هزار نفر در این خصوص تعلق گرفته است.