به گزارش خبرنگار مهر، مجید یاراحمدی ظهر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با اشاره به برگزاری جشنواره علم تا عمل اظهار داشت: پارک علم و فناوری لرستان به عنوان دبیر این جشنواره در استان فعالیت خود را در خرداد ماه آغاز کرده است.
وی با بیان اینکه این جشنواره به صورت کشوری در شهریور ماه برگزار می شود، افزود: جشنواره و نمایشگاه علم تا عمل به صورت کشوری در مصلای امام خمینی(ره) به مدت سه روز برگزار می شود.
مسئول پارک علم و فناوری استان لرستان با اشاره به اینکه مخاطبان این نمایشگاه شرکتهای دانش بنیان، پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد، مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی است، ادامه داد: ستادهای فناوری های راهبردی، کانون های هماهنگی دانش و صنعت، انجمنهای علمی، سازمانهای مردم نهاد در حوزه علم و فناوری، مراکز مالی ارائه دهنده خدمات به توسعه فناوری، نخبگان، مخترعان و محققان، رسانه ها و مطبوعات مرتبط با علم و فناوری از دیگر مخاطبان این جشنواره است.
یاراحمدی با تاکید بر اینکه این جشنواره در دو فاز استانی و ملی برگزار می شود، گفت: در فاز استانی طرح های برتر استان داوری و انتخاب می شود و برای شرکت در جشنواره ملی معرفی خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه شرکت کنندگان می توانند طرح های خود را به دبیرخانه این جشنواره و از طریق سایت استانی به نشانی www.lstp.ir و یا سامانه ملی به نشانی www.isti.ir ارسال کنند، افزود: در پایان داوری آثار ارسال شده به دبیرخانه 25 طرح برتر انتخاب شده و برای حضور در نمایشگاه و جشنواره ملی به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معرفی می شوند.
مسئول پارک علم و فناوری استان لرستان با اشاره به شاخص های مدنظر دبیرخانه برای انتخاب طرح های برتر اظهار داشت: طرح های برتر باید دارای مشتری بوده، چشم انداز روشنی در امر صادرات و تولید دانش بنیان داشته باشد، نمونه سازی و تجاری سازی آن به پایان رسیده باشد، مسیر رسوخ به بازار را به تایید رسانده باشد، برای رفع نیازمندیهای فناورانه کشور در شرایط تحریم و هدفمندی یارانه ها استراتژیک باشد و گزارشات صورت مالی و ترازنامه آن توسط حسابرسان معتمد سازمان بورس و اوراق بهادار تهیه و تایید شده باشد.
یاراحمدی ادامه داد: اثر بخشی اجتماعی شامل تاثیر در ارتقاء کیفیت زندگی مردم و آثار مثبت زیست محیطی و همچنین داشتن تاثیر مثبت فرهنگی از دیگر شاخص های انتخاب طرح های برتر است.
وی با اشاره به اینکه طرح های ارسالی به جشنواره در دو شاخه علوم و مهندسی و شاخه علوم پزشکی دسته بندی می شوند، یادآور شد: در مجموع در پایان این جشنواره 25 طرح برتر کشوری و سه استان برتر معرفی شده و به طرح های برتر تسهیلات مالی و قانونی ویژه ای تعلق می گیرد.
مسئول پارک علم و فناوری استان لرستان با تاکید بر اینکه این پارک علم و فناوری با برنامه ریزیهایی که به صورت جدی انجام داده سعی می کند که حضوری قدرتمند و قابل توجه در این جشنواره داشته باشد، اظهار داشت: امیدواریم در پایان این جشنواره شرایطی فراهم شود که در حضور رسانه ها موفقیت نخبگان لرستانی در این جشنواره را اطلاع رسانی کنیم.
یاراحمدی افزود: تا کنون که مدت یک هفته از آغاز ثبت نام طرح ها در لرستان گذشته است 40 طرح آماده ارائه به معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری شده است.
وی حضور قدرتمند و موثر نخبگان لرستان در نمایشگاه این جشنواره را از دیگر برنامه های پارک علم و فناوری لرستان عنوان کرد و اظهار داشت: در برنامه های خود به دنبال این هستیم که طرحهایی که برای عقد قرارداد آماده هستند و مشتری را در محل نمایشگاه و در غرفه لرستان عقد قرارداد کنیم.
مسئول پارک علم و فناوری استان لرستان تصریح کرد: از دیگر برنامه های پارک علم و فناوری ایجاد میز نیاز صنعت در غرفه استان لرستان در نمایشگاه جشنواره علم تا عمل است.