نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به فعالیت 12 ساله کدخدائی سخنگوی شوراری نگهبان گفت: کدخدائی واقعا از اعضای فعال شورای نگهبان بود که از نظر تخصصی و سوابق کار و فعال بودن در انجام وظایف شورای نگهبان جز بهترین‌ها بودند.

حمیدرضا فولادگر نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به فعالیت 12 ساله کدخدائی سخنگوی سابق شوراری نگهبان و عدم راهیابی او به عنوان عضو حقوقدان به این شورا گفت: کدخدائی واقعا از اعضای فعال شورای نگهبان بود که از نظر تخصصی و سوابق کار و فعال بودن در انجام وظایف شورای نگهبان جز بهترین‌ها بود.

وی با بیان اینکه کدخدائی در تطابق قوانین با شرع مقدس تبحر ویژه‌ای داشت افزود: واقعا حیف بود که با اختلاف یک رای در خدمت شان در شورای نگهبان نیستیم بالاخره نظام رای گیری به این شکل عمل می‌کند امیدواریم با تجاربی که دارند در عرصه‌های دیگر به نظام خدمت کنند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس به دلایل عدم انتخاب کدخدائی به عنوان عضو حقوقدان شورای نگهبان توسط مجلس پرداخت و گفت: کدخدائی مصاحبه‌هایی در مورد طرح دو شغله‌ها و نظارت شوراها توسط مجلس انجام داده بود که برخی نماینده‌ها به خاطر همین مصاحبه‌ها به او رای ندادند هر چند ما خیلی صحبت کردیم که باید مجموعه توانایی فرد را نگاه کنید.

فولادگر ادامه داد: حالا در مصاحبه فردی در مورد مسئله‌ای یک نظری داده است در مجموع باید مجموع نقاط مثبت و منفی را مقایسه کرد در هر صورت وی از نقاط مثبت فراوانی برخوردار است که امیدواریم در سنگرهای دیگر موفق باشند هر چند در دوره بعدی نیز می‌تواند به عنوان حقوقدان شورای نگهبان به مجلس معرفی شود.