به گزارش خبرگزاری مهر، بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) قصد دارد برای کارآفرینی و توانمندسازی مناطق محروم کشور، میزان سرمایه گذاری در این مناطق را تا ۴۰ هزار میلیارد ریال افزایش داده و ضریب نفوذ خویش را در عمق روستاهای کشور توسعه دهد.
طراحی الگوهای مشارکتی و اجرای آزمایشی طرحهای کوچک اجتماع محور در مناطق روستایی و توسعه گونههای متفاوت مدلهای توانمندسازی جامعه بومی برحسب شرایط فرهنگی، جغرافیایی و اقتصادی مناطق مختلف کشور، از برنامههای آینده این بنیاد است.
اجرای این طرحها بیش از ۷۳۰ روستا در کشور را با جمعیتی بالغ بر ۵۵۰ هزار نفر پوشش میدهد و بیش از ۱۰۰ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد میکند، این در شرایطی است که تنها پیشرفت مالی طرحهای بنیاد برکت از منظر تزریق منابع سرمایهای نزدیک به ۶۴ درصد بوده است.
این طرحها بطور میانگین حدود ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ۳۱ طرح نیز به بهره برداری رسیده است و میانگین اهرم مالی بانکی طرحها تاکنون ۶۲ درصد بوده است.
بنیاد برکت درصدد است در آینده در طرحهای الگویی کارآفرینی، همکاریهای بین مردم و سازمانهای صنفی و تولیدی و کارآفرینی را در مقیاس ملی و بینالمللی تقویت کند.
ایجاد مرکز همکار با سازمان بهداشت جهانی در توانمندسازی مناطق کمتر توسعه کشور و معرفی مدل توانمندسازی بنیاد برکت به سایر کشورهای اسلامی از دیگر برنامههای آتی این بنیاد است.