اردبیل – خبرگزاری مهر: سرپرست معاونت گردشگری میراث فرهنگی استان اردبیل با تاکید بر لزوم معرفی جاذبه های گردشگری استان به مسافران به منظور ماندگاری بیشتر گفت: با این وجود میراث فرهنگی اردبیل اعتبارات لازم برای تهیه، چاپ و تکثیر اقلام تبلیغاتی را ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، قادر تقی‌زاده پیش از ظهر شنبه در جلسه توسعه سرمایه گذاری در بخش گردشگری اردبیل اضافه کرد: به فرض ارائه اقلام تبلیغاتی به 10 درصد از گردشگران باز هم این سازمان قادر به تامین اعتبار نیست و ضروری است از شرکت‌های تبلیغاتی، بخش خصوصی و بانک‌های استان برای تولید اقلام تبلیغاتی در حوزه گردشگری کمک گرفته شود.

وی افزود: با در نظر گرفتن متوسط تعداد افراد خانوار هر یک میلیون گردشگر وارده به استان که از 250 هزار خانوار تشکیل شده، اگر به 10 درصد این خانوارها اقلام تبلیغاتی از قبیل نقشه، بروشور و سی‌دی‌ ارائه شود، باید 25 هزار نسخه از این اقلام در اختیار این تعداد گردشگر قرار گیرد، این در حالی است که سال گذشته بیش از هشت میلیون گردشگر به استان اردبیل مسافرت کردند.

سرپرست معاونت گردشگری میراث فرهنگی استان بیان کرد: در کنار نقشه‌ها، سی‌دی‌ها و بروشورهایی که هر یک از مراکز اقامتی، مجتمع‌های آبدرمانی، دفاتر خدمات مسافرتی و مراکز پذیرایی بین راهی تولید و در اختیار گردشگران می‌گذارند، بانک‌های دولتی و خصوصی نیز می‌توانند در کنار خدمات بانکی که ارائه می‌کنند، نقشه و جاذبه‌های گردشگری استان را درج کنند تا از طریق دفاتر اطلاع‌رسانی در اختیار گردشگران قرار گیرد.

وی با بیان اینکه این اداره کل آمادگی کامل دارد تا نقشه‌ها، اطلاعات و تصاویری از جاذبه‌های گردشگری را در اختیار بانک‌ها و بخش خصوصی قرار دهد، تصریح کرد: شرکت‌ها و واحدهای تولیدی و خدماتی که نیازمند اطلاع‌رسانی در حوزه‌های تولیدات و خدمات خود به گردشگران هستند، می‌توانند با هماهنگی و راهنمایی واحد بازاریابی و تبلیغات این اداره کل اطلاعات مورد نیاز گردشگران را در کنار معرفی خدمات و تولیدات خود تهیه و از طریق این اداره کل در اختیار گردشگران قرار دهند.

تقی‌زاده متذکر شد:‌ معرفی خدمات بانک‌ها و شرکت‌های خدماتی و تولیدی در قالب نقشه و یا بروشوری از جاذبه‌های گردشگری به خاطر نیازمندی تمام گردشگران به این اقلام و شناخت از جاذبه‌های استان به یقین مدت ماندگاری مسافران را افزایش خواهد داد و این امر به نفع خود بانک‌ها و شرکت‌های تولیدی و خدماتی خواهد بود.

وی تاکید کرد که شرکت‌های تبلیغاتی نیز می‌توانند با هماهنگی این اداره کل و جذب آگهی از مجتمع‌های توریستی و آبدرمانی، مراکز اقامتی، دفاتر خدمات مسافرتی و مراکز پذیرایی اطلاعات لازم برای مسافران را به صورت بروشور و نقشه تهیه و از طریق مراکز یاد شده در اختیار گردشگران قرار دهند.