اصفهان – خبرگزاری مهر: تیم فوتبال سپاهان اصفهان شب گذشته در دیدار تدارکاتی مقابل ایران جوان بوشهر به پیروزی چهار بر یک دست یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم‌های فوتبال سپاهان اصفهان و ایران‌جوان بوشهر از ساعت 21 یکشنبه در ورزشگاه فردوس اصفهان آغاز شد.

در این دیدار که با استقبال مناسب تماشاگران سپاهان مواجه شده بود، سپاهانی‌ها عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشتند و توانستند روی درخشش محمد غلامی و رادومیر جالوویچ، دو مهاجم خود به پیروزی دست پیدا کنند.

برای سپاهان در این دیدار محمد غلامی، رادومیر جالوویچ، یعقوب کریمی و آرش افشین (از روی نقطه پنالتی) گلزنی کردند و تیم ایران جوان بوشهر نیز یک گل به ثمر رساند.

سپاهانی‌ها در این بازی از دو ترکیب استفاده کرده بودند و بازیکنان ترکیب اصلی تیم اصفهانی در نیمه نخست بازی برای تیم به میدان رفتند.

تیم اصفهانی هفته گذشته در دیداری تدارکاتی مقابل راه‌آهن شهر ری به تساوی یک بر یک دست یافته بود.

در حال حاضر 9 بازیکن تیم فوتبال سپاهان از جمله رحمان احمدی، شجاع خلیل‌زاده، علی حمودی، احسان حاج‌صفی، امید ابراهیمی، مجتبی جباری، یعقوب کریمی، آرش افشین و محمد غلامی از سوی کارلوس کی‌روش به اردوی تیم ملی فوتبال دعوت شده‌اند.