حجت الاسلام محمدرضا آقامیری در گفتگو با خبرنگار مهر، فضای مجازی در ایام انتخابات ریاست جمهوری را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: تحلیل ها و بررسی های انجام شده نشان می دهد که جرایم اینترنتی در ایام انتخابات امسال نسبت به موارد مشابه به حداقل ممکن رسیده و شکایات قابل توجهی از سمت نامزدهای انتخاباتی، هواداران کاندیداها و وبسایتها در این بازه زمانی ارائه نشده است.
وی موارد جزئی تخلفات با ابزارهای ارتباطی در ایام انتخابات را مربوط به برخی خبررسانی ها عنوان کرد که از سوی مدعی العموم و دست اندرکاران انتخابات جرم انگاشته شده بود اما با بررسی های صورت گرفته، موضوع با ارائه تذکراتی خاتمه یافت.
آقامیری با اشاره به ملاحظاتی که کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری برای تبلیغات در فضای مجازی باید مدنظر قرار می دادند و مصادیق مجرمانه ای که در این زمینه اعلام شده بود، به مهر گفت: در این فضا، تخلفات بسیار کم بود و مواردی که منجر به رسیدگی شود نیز قابل توجه نبود؛ حتی در بخش تخلف انتخاباتی سایتهای اینترنتی نیز پرونده خاصی در هیات منصفه مطبوعات مورد بررسی قرار نگرفت.
عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه به مهر گفت: در ایام انتخابات تخلف قابل توجهی که بخواهد برای بررسی از مسیر شورای فیلترینگ و کارگروه تعیین مصادیق عبور کند، گزارش نشد.
به گزارش مهر، کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، چارچوبهایی برای تبلیغات کاندیداهای ریاست جمهوری با استفاده از ابزارهای فضای مجازی اعلام کرده بود که براساس آن تخریب کاندیداها با استفاده از پیامک و اینترنت و دعوت به تجمع غیرقانونی از طریق پیامک و اینترنت جرم محسوب می شد.
در همین حال براساس اعلام این کارگروه به پیامکهای عمومی و اسپم که به صورت فراوان از یک مبدا ارسال میشود و دارای محتوای مجرمانه است تذکر داده میشود و کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری باید از ابزارهای فضای مجازی مانند اینترنت و پیامک، تنها برای اطلاع رسانی برنامه های خودشان استفاده کنند.