شهرکرد - خبرگزاری مهر: مدیر کل حفاظت محیط زیست چهار محال و بختیاری با بیان اینکه توجه به دانش بومی تضمین یک آینده پایدار است، گفت: آموزش های زیست محیطی در استان چهارمحال و بختیاری مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید یوسف پور صبح دوشنبه درجلسه اتاق فکر محیط زیست اظهار داشت: جلسه اتاق فکر با هدف شناسایی و مستند سازی دانش بومی استان برگزار شده است.

وی تصریح کرد: دانش بومی یک اصطلاح مورد بحث هم در ادبیات و هم در عمل است در حالی که برخی از نویسندگان این اصطلاح را محدود به دانش مردم بومی کرده اند.

یوسف پور ادامه داد: دانش بومی دانش محلی است که منحصر به فرد برای یک فرهنگ یا جامعه است دانش بومی نیز به عنوان دانش محلی، دانش عامیانه، دانش مردم ، حکمت سنتی و یا علم سنتی شناخته شده است.

مدیر کل محیط زیست چهار محال و بختیاری اذعان داشت:  رسانه ها  برای فعالیت های اجتماعی و تعامل با توسعه پایدار و به نمایش گذاشتن چالش های فعلی جهانی شدن و ترکیب یادگیری با توسعه آگاهی های زیست محیطی سمت و سو داده و هدایت می کند.

یوسف پور یادآور شد: برای پرداختن به مساله ناپایداری محیط زیست ، ما نیاز به نقد روش های فعلی ناپایدار زندگی خودمان و آگاهی از  جوامع پایدار داریم.

وی با اشاره به اینکه  آموزش محیط زیست می تواند برای رسیدگی به هر دو مسئله کمک کند، بیان داشت: در وهله  اول آموزش محیط زیست می تواند نقد از تخریب محیط زیست را گسترش دهد و در مرحله بعد آموزش زیست محیطی می تواند به ایجاد یک چشم انداز ازانواع دیگر جامعه که مبتنی بر آگاهی زیست محیطی و توسعه پایدار باشد کمک کند و به این ترتیب ، آموزش زیست محیطی می تواند با مشکل ناپایداری دست و پنجه نرم کند در حالی که به دنبال راه های رهائی بخش از مشکلات زیست محیطی با هدایت جامعه به سمت و سوی توسعه پایدار است.

 این جلسه با حضور نمایندگان اداره کل حفاظت محیط زیست استان، اداره کل منابع طبیعی استان، سمن های زیست محیطی و علاقه مندان محیط زیست برگزار شد.

برچسب‌ها