زاهدان- خبرگزاری مهر: مدیركميته امداد حضرت امام خميني (ره) شهرستان چابهار از افتتاح و راه اندازی مرکز نيكوكاري امداد محله اين شهر بندری با نام «ابوالايتام حضرت علي»(ع) خبر داد .

صابر ملاشاهی در گفتگو با مهر اظهارداشت: این مرکز در راستای استفاده از ظرفيت مساجد و خیران و به منظور شناسایی و کمک به محرومان و ایتام در این شهرستان راه اندازی شده است.

وي افزود: در این مركز نيكوكاري علاوه بر جمع‌آوري كمك‌هاي مردمي و بهره گیری از حمایت های مالی ومعنوی خیران نسبت به ارایه خدمات عمومي كميته امداد با همکاری امام جماعت مسجد نیز اقدام خواهد شد.

ملاشاهی توانمندسازي محرومان و كاهش فقر در جامعه، تقويت كاركرد اجتماعي مساجد، شناسايي نيازمندان واقعي محله و ارائه خدمت به آنان در محل سكونت و همچنین ترويج سنت هاي حسنه اسلامي و توسعه مشاركت هاي مردمي را از اهداف ايجاد اين مركز عنوان کرد.

وی در تشریح اقدامات فرهنگی انجام شده در این شهرستان نیز گفت: در حال حاضر به منظور غنی سازی اوقات فراغت جمعیت دانش آموزان تحت پوششش نسبت به ایجاد و فعال سازی سه پايگاه تابستاني اقدام شده است.

ملاشاهی ادامه داد: در این پایگاه ها تعداد بیش از 250 دانش آموز در رشته هاي خوشنويسي، قرآن، احکام، ورزش و مهارت هاي زندگي درحال آموزش هستند.

وی گفت: طرح اوقات فراغت دانش آموزان کمیته امداد در چابهار از تيرماه سال جاری آغاز شده  و به مدت 75 روز ادامه خواهد داشت.

وی اعزام دانش آموزان به اردوهای زیارتی و سیاحتی پس از پایان ماه مبارک رمضان را از دیگر برنامه های تدارک دیده شده برای دانش آموزان تحت پوشش عنوان کرد.