به گزارش خبرنگار مهر، ماشالله احمدی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز برداشت رطب از ابتدای مردادماه در استان بوشهر، اظهار داشت: شهرستانهای دشتستان، دشتی و تنگستان بیشترین محل برداشت رطب در استان بوشهر هستند.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته حدود 43 هزارتن رطب از باغات خرمای استان بوشهر برداشت شده بود، بیان داشت: پیشبینی میشود امسال حدود46 هزار و 500 تن رطب از نخیلات استان بوشهر برداشت شود که بیش از سههزار تن بیش از سال گذشته است.
مدير باغباني سازمان جهاد كشاورزي استان بوشهر با بیان اینکه برداشت رطب تا پايان شهريورماه ادامه دارد، خاطرنشان ساخت: استان بوشهر داراي شش ميليون و 294هزار اصله نخل در سطح 40هزار و 350 هكتار است.
وی به بازارهای مصرف رطب استان بوشهر اشاره کرد و افزود: بخشی از این محصول در داخل استان و بخش دیگری از این محصول نیز در بازار استانهای تهران، اصفهان، فارس، مشهد، کهکیلویه و بویراحمد به فروش میرسد.
مدير باغباني سازمان جهاد كشاورزي استان بوشهر بیشترین ارقام رطب استان بوشهر را کبکاب، استعمران و شکر عنوان کرد و ادامه داد: سال گذشته 160 هزار تن محصول خرما در استان بوشهر تولید شد که 13 هزار و 895 تن خرما به ارزش16 میلیون و 674 هزار دلار صادر شد.
وی در ادامه با اشاره به آغاز برداشت لیموترش از حدود دو هزار و 561 هکتار از باغات استان بوشهر، اضافه کرد: برداشت لیموترش تا اوایل مهر ادامه دارد که پیشبینی میشود امسال23 هزار تن لیمو از باغات استان بوشهر برداشت شود.
احمدی در ادامه با بیان اینکه شهرستان جم بیشترین سهم تولید لیموترش استان را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: لیموی برداشتی علاوه بر مصرف در استان به خوزستان، فارس و هرمزگان ارسال می شود.