سنندج – خبرگزاري مهر: رئيس كل دادگستري استان كردستان خواستار نوآوري در شيوه هاي امر به معروف و نهي از منكر در راستاي تاثيرگذاري بيشتر اين فريضه ديني شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علي اكبر گروسي شامگاه دوشنبه در جلسه ستاد امر به معروف و نهي از منكر استان كردستان اظهار داشت: نوآوري در شيوه هاي ترويج فريضه ديني امر به معروف و نهي از منكر در راستاي تاثيرگذاري هر چه بيشتر آن در سطح جامعه يك نياز لازم و ضروري به شمار مي رود.

وي ادامه داد: با توجه به پيشرفت هاي صورت گرفته در كشور بايد از شيوه هاي نوين در راستاي ترويج امر به معروف و نهي از منكر استفاده كرد چرا كه ديگر شيوه هاي سنتي در اين حوزه تاثيرگذاري چنداني ندارد و اين مهم را مي توان با حضور اساتيد دانشگاه ها و افراد نخبه مورد كارشناسي قرار داد.

معاون سازمان هاي اجرايي ستاد امر به معروف و نهي از منكر استان كردستان بيان كرد: در راستاي ترويج اين فريضه ديني در استان كردستان اقدامات خوبي از سوي اين معاونت و مديريت هاي زيرمجموعه صورت گرفته

و انتظار مي رود كه با اين اقدامات زمينه براي ترويج اين مهم بيش از پيش در سطح جامعه فراهم شود.

برنامه هاي ستاد امر به معروف در مناطق روستايي گسترش مي يابد

جانشين دبير ستاد امر به معروف و نهي از منكر استان كردستان نيز در اين جلسه با ارائه گزارشي عنوان كرد: تشكيل ستاد امر به معروف و نهي از منكر در مراكز بخش ها و دهستان هاي بزرگ استان كردستان در راستاي توسعه فعاليت ها از جمله اقداماتي است كه از سوي ستاد امر به معروف استان آغاز شده و با جديت دنبال مي شود.

محمود الله مرادي بيان كرد: رويكرد ستاد امر به معروف استان كردستان توجه به مسائل فرهنگي است و به همين دليل تلاش مي شود كه با توجه به اين رويكرد برنامه هاي ستاد امر به معروف و نهي از منكر به شكل بهتري در سطح جامعه ترويج داده شود.

وي همچنين از اجراي طرح هاي مختلف در سطح استان در راستاي ترويج امر به معروف و نهي از منكر خبر داد و گفت: در ايام ماه مبارك رمضان در سراسر استان 20 هزار مورد تذكر لساني به افراد داده شده است كه اين مهم نشان دهنده همكاري و تعامل مناسب بين تمامي اعضاي ستاد امر به معروف و نهي از منكر استان كردستان است.

نمازخانه هاي ادارات و سازمان هاي دولتي كردستان تجهيز شد

معاون ادارات و كارخانجات ستاد امر به معروف و نهي از منكر استان كردستان نيز در اين جلسه اظهار داشت: در سال جاري اين معاونت 48 مصوبه داشته است كه تاكنون 40 مصوبه از آن به صورت كامل اجرايي شده و زمينه براي اجرايي كردن ساير مصوبات نيز فراهم شده است.

ايرج حسن زاده بيان كرد: توسعه و ترويج فرهنگ نماز در ادارات و كارخانجات، تلاش براي ساماندهي و توسعه فضاي نمازخانه هاي ادارات، تلاش براي رعايت حجاب و عفاف از سوي مراجعان به ادارات و سازمان هاي دولتي، هماهنگي با پايانه هاي مسافربري براي رعايت حجاب و عفاف از جمله برنامه هاي اجرا شده به شمار مي رود.

وي گفت: مقوله امر به معروف و نهي از منكر تنها مربوط به مناطق شهري نيست و به همين دليل انتظار مي رود كه ستاد نسبت به نهادينه كردن فريضه ديني امر به معروف و نهي از منكر در مناطق روستايي نيز اهتمام جدي داشته باشد.

فرمانده انتظامي استان كردستان نيز در ادامه اين جلسه عنوان كرد: عزم جدي و خوبي بين مديران و مسئولان استان در راستاي ترويج فريضه ديني امر به معروف و نهي از منكر وجود دارد و انتظار مي رود كه اين روند با جديت بيشتري دنبال شده و بيش از گذشته تقويت شود.

محسن حسن خاني ادامه داد: نيروي انتظامي در استان كردستان در راستاي انجام وظايف قانوني خود آمادگي دارد تا ستاد امر به معروف و نهي از منكر استان را همكاري كند.

در اين نشست كه با حضور نماينده ولي فقيه در استان كردستان برگزار شد، دبير ستاد امر به معروف و نهي از منكر استان و ساير اعضا نيز به بيان نقطه نظرات خود در راستاي برنامه هاي اين ستاد پرداختند.