به گزارش خبرنگار مهر، علی نصرتی صبح چهارشنبه در بازدید مسئولان از این سایت افزود: این مزارع با اعتباری بالغ بر شش میلیارد ريال توسط بخش خصوصی انجام شده است.
به گفته وی، این طرح با هدف توسعه آبزی پروری، ایجاد اشتغال پایدار و استفاده بهینه از منابع آب و خاک انجام شده است.
نصرتی با اشاره به جزییات طرح گفت: احداث استخرهای خاکی، احداث کانال بتنی بطول 600 متر، برق رسانی به مزرعه، احداث ایستگاه پمپاژ، احداث ساختمان مدیریت و نگهبانی بخشی از این طرح است.
رئیس اداره فنی و عمرانی شیلات گلستان با بیان اینکه احداث حوضچه ماند( لاگون) نیز یکی دیگر از پروژه های مهم در دست اجرای شیلات می باشد، تصریح کرد: این حوضچه به مساحت 24 هکتار و با اعتباری بالغ بر 9 میلیارد ريال در دست احداث بوده و اجرای این طرح حدود 500 هزار مترمکعب عملیات خاکبرداری دارد.
وی هدف از اجرای این طرح را کنترل پساب خروجی مجتمع چهار هزار هکتاری میگوی گمیشان برشمرد و افزود: کاهش غلظت آلاینده های زیست محیطی آب خروجی از مجتمع، کاهش حساسیت بالای زیست محیطی در تالاب گمیشان و بالا بردن زمان ماندن پساب خروجی از مجتمع پرورش میگو از اهداف اجرای این طرح است.
نصرتی افزود: این پروژه در سال گذشته آغاز شده و تاکنون 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و در سالجاری به اتمام می رسد.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: پروژه احداث کانال لاینینگ بتنی در مجتمع پرورش ماهیان گرم آبی آلاگل نیز یکی دیگر از طرح های در دست اجراست که به طول 2.5 کیلومتر و با اعتباری بالغ بر سه میلیارد ريال در سال گذشته آغاز شده و امسال خاتمه می یابد.
نصرتی هدف از اجرای این پروژه را تسهیل در آبرسانی به مزارع گرم آبی این مجتمع عنوان کرد و با توجه به شوری خاک این منطقه اجرای این طرح ضروری است.
وی افزود: در سال گذشته ساختمان اداری شیلات بندرترکمن نیز با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 900 میلیون ريال احداث شده است و در آینده ای نزدیک به بهره برداری می رسد.
به گفته وی، احداث ساختمان اداری در بندرترکمن با توجه به اینکه این شهر یکی از مراکز مهم شیلاتی کشور و استان محسوب می شود و تکثیر و پرورش میگو و انواع بچه ماهیان استخوانی در این شهرستان انجام می شود، احداث اداره برای ارائه خدمات بهتر و رسیدگی به امور صید و صیادی و تکثیر و پرورش انجام شده است.