کرج-خبرگزاری مهر: سرمربی تیم فوتبال راه آهن در نشست خبری پیش از دیدار مقابل سایپای البرز گفت:دیدار های ابتدایی برای هر تیمی از ارزش بالایی برخوردار است.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور ابراهیم زاده سرمربی تیم فوتبال راه آهن در نشست خبری پیش از دیدار مقابل سایپای البرز در جمع خبرنگاران اظهار داشت:ما امسال شرایط ویژه ای داریم، در این فصل سعی کردیم بازیکنان باتجربه و جوان را در کنار هم قرار دهیم و امیدوارم در این فصل بتوانیم عملکرد قابل قبولی داشته باشیم.

وی ادامه داد: بازی فردا برای ما از حساسیت بالایی برخوردار است و امتیازات دیدار های ابتدایی برای هر تیمی از ارزش بالایی برخوردار است. سایپا تیم خوبی است و در خانه بازی های خوبی را به نمایش می گذارد وبه نظر من دیدار فردا بازی تماشاگر پسندی خواهد بود.

ابراهیم زاده در خصوص شرایط تیم خود گفت: بازیکنان ما توان این را دارند که در این فصل مدعی باشند و هدف باشگاه ما این است که سهمیه آسیایی را کسب کنیم.

وی در خصوص صحبت های کیروش اظهار داشت: صحبت های کیروش قشنگ نبوده و از ادبیات خوبی استفاده نکرد ولی باید همه اهالی فوتبال با این مربی همکاری داشته باشند تا تیم ملی در جام جهانی موفق باشد.

دیدار دو تیم سایپای البرز و راه آهن فردا شب از ساعت 22 در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار خواهد شد.