به گزارش خبرگزاری مهر، علی درویش نیا اظهار کرد: بدلیل شرایط جوی مساعد، کشت مجدد برنج در سطح یک هکتار از نوع بینام در اراضی شالیزاری روستای پایین دسته شهرستان سیمرغ آغاز شد.
وی، مکانیزه شدن مراحل داشت، کاشت و برداشت برنج، ایجاد کانال های آبیاری بصورت بتنی، احداث و شن ریزی جاده های بین مزارع و دسترسی آسان بهره برداران به اراضی شالیزاری را از جمله دلایل رغبت کشاورزان شالیکار برای چند کِشته نمودن اراضی برشمرد.
درویش نیا اراضی کشت مجدد با هدف افزایش عملکرد در واحد سطح ، اشتغالزایی مولد، اقتصادی شدن تولید و ... در حال گسترش بین کشاورزان شالیکار است.
کشت مجدد برنج در نکا
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا از آغاز کشت مجدد برنج پس از برداشت کشت اول در اراضی شالیزاری این شهرستان خبر داد.
حسن سلیمی افزود: با انجام نشاء مجدد برنج در سطح 3 هکتار از اراضی شالیزاری روستای اطرب شهرستان نکا، کشت مجدد برنج پس از برداشت کشت اول در اراضی شالیزاری این شهرستان آغاز گردید.
وی یش بینی کرد: در سالجاری بیش از 100 هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان بعد از کشت اول برنج به کشت مجدد و بالغ بر 750 هکتار نیز به پرورش رتون اختصاص یابد.
اجرای پیوند سر شاخه گردو در سوادکوه
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه از انجام اولین مرحله پیوند سر شاخه گردو در این شهرستان خبر داد.
علیرضا مرادیان افزود: شهرستان سوادکوه دارای بالغ بر 800 هکتار باغ گردو است.
وی با اشاره به اینکه از سال 1375 کار احداث باغ گردو در اراضی شیبدار و مستعد این شهرستان شروع شده تصریح کرد: بدلیل فعال نبودن مراکز تحقیقات و توسعه، کشت بدون مطالعه این محصول در بسیاری از مناطق مشاهده می گردد که درختان گردو از نظر رشد رویشی دارای وضعیت مناسبی بوده، اما از نظر تولید محصول دارای شرایط مناسبی نیستند.