به گزارش خبرنگار مهر مراسم رونمایی از کتاب و لوح ثبتی منشور مدیریت علوی و آئین انتصاب دولت مردان بر پایه فرمان حضرت امیرالمومنین به مالک اشتر و رونمایی از منشور ملی بصیرت در آئینه بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی، پیش از ظهر یک شنبه در سالن اجتماعات ارگ آزادی با حضور جمعی از کارکنان سازمان میراث فرهنگی برگزار شد.
در این مراسم محمدشریف ملک زاده رئیس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری بیان کرد: متاسفانه در نظام مقدس جمهوری اسلامی بسیاری از کلام ها و گفتارها به نقشه راه تبدیل نشده و نمی شود اگر هم به یک آئین نامه یا دستورالعمل تبدیل شود نقشه راه را نشان نداده و چون در سطح بین المللی همگانی نشده نمی توان آن را به عنوان نقشه راه واقعی دانست.
وی گفت: فرمایشات مقام معظم رهبری برای تمام دولت مردان نقشه راه است. در هر لباسی باید بحث واقعی و نگاه واقعی را اجرایی کنیم. در فتنه 88 قلب امام و مردم را به خاطر ندانم کاری ها و عدم موضع شفاف برخی افراد شکستند. کسانی که در جریان فتنه 88 بودند بدانند که لبیک نگفتن به مقام معظم رهبری در تاریخ فراموش نمی شود. چهار سال از فتنه خبیث 88 گذشته است و کارنامه بسیاری از افراد در این فتنه مشخص است و قابل پاک شدن نیست.
وی گفت: سازمان میراث فرهنگی یک تکلیف اعتقادی و ملی داشت بنابراین زمانی که به این سازمان آمدیم موضوع بصیرت را بررسی کردیم سازمان میراث فرهنگی به صورت شبانه روزی در طول هشت ماه، فرمایشات مقام معظم رهبری را جمع آوری و بند بند فرمایشات ایشان را به عنوان نقشه راه مشخص کرد که بر این اساس همکارانم امروز منشور ملی بصیرت را تدوین کردند.
وی از پژوهشگاه و معاونت میراث فرهنگی سازمان خواست تا پژوهشکده بصیرت با همکاری پژوهشگاه های وزارت علوم راه اندازی شود و ادامه داد: باید بتوانیم با همکاری حوزه های علمیه پژوهشکده بصیرت را برای تمام دوران راه اندازی کنیم.
رئیس سازمان میراث فرهنگی گفت: تا کنون هیچ دستگاهی فرمایشات مقام معظم رهبری را بررسی و به منشور ملی بصیرت تبدیل نکرده بود. منشور مدیریت علوی و منشور ملی بصیرت با موافقت دفتر آیت الله شاهرودی و مراجع دین تدوین شده است. امروز روز مقدسی است و از آنجایی که جناب آقای روحانی کار خود را به عنوان رئیس جمهور آغاز کرده اند طی نامه ای به ایشان این منشور ارسال می شود تا در انتصاب دولتمردانی که در دولت یازدهم شروع به کار می کنند به عنوان مبنای کار قرار گیرد.
در این مراسم آتوسا مومنی معاون میراث فرهنگی کشور نیز بیان کرد: در شورای ثبت سازمان میراث فرهنگی سوال بود که چطور مدیریت عدالت محور علوی یا خداجو را که سال هاست چهارچوب فعالیت مدیران رده بالای مملکتی بوده، می توان ثبت کرد بنابراین با متخصصان میراث معنوی فرمان تاریخی حضرت علی علیه السلام به مالک اشتر نخعی هنگام انتصاب ایشان به فرمانداری مصر را تدوین کردیم. پس سنجیده ترین شیوه تکیه بر دانش دینی در قالب این منشور تشخیص داده شد و به سرانجام رسید. این منشور پس از مطالعه مراجع دینی در قالب کتاب نفیسی تدوین شده و قرار است به مدیران دولتی تحویل داده شود.