محمد نواز شریف از احتمال کاهش بودجه نظامی هند و پاکستان خبر داد و افزایش فعالیت های اقتصادی و مقابله با تروریسم را از جمله اولویت های اصلی پاکستان خواند. 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه نیوز، "محمد نواز شریف" در جمع اعضای انجمن روزنامه نگاران پاکستان اعلام کرد: هند و پاکستان احتمالا بودجه های نظامی خود را به خاطر منافع مردم خود کاهش داده و در بخش زیربناهای اجتماعی سرمایه‌ گذاری می کنند. 

وی افزود: هند و پاکستان باید به خاطر منافع مردم خود درباره مسائل مورد اختلاف مذاکرات جدی انجام داده، دست از اختلافات خود برداشته و برای بهبود سطح روابط تلاش کنند. 

نواز شریف افزایش فعالیت های اقتصادی از جمله تولید برق مازاد در سه یا سه سال و نیم آینده و مقابله با تروریسم را از جمله اولویت های اصلی پاکستان برشمرد و از تاسیس مناطق صنعتی ویژه در بندر "گوادر" خبر داد.

نخست وزیر پاکستان در ادامه به تصمیم کشورش برای انجام تمام اقدامات لازم با هدف مقابله با ترویسم و ریشه کن فرقه گرایی و برقراری مجدد صلح در افغانستان و کمک به پیشبرد روند صلح دوحه خبر داد.