گلعلی بابایی، نویسنده پیشکسوت ادبیات انقلاب و دفاع مقدس حکم ریاست سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس را در مراسم افتتاح این سازمان از دست سرلشکر فیروزآبادی دریافت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم آغاز به کار سازمان سینمایی و هنرهای نمایشی و سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس صبح امروز چهارشنبه 16 مرداد ماه با حضور رئیس ستادکل نیروهای مسلح، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیز رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در سالن کوثر سازمان عقیدتی - سیاسی ارتش برگزار شد.

در این مراسم سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اراده جدی را می‌طلبد گفت: بهترین کار برای این مسئله ارائه این ارزش‌ها در قالب هنر، فیلم، تئاتر و ادبیات است. به هر حال باید گفته شود که فلسفه 8 سال دفاع مقدس چه بوده و با دیگر نبردهای نظامی چه تفاوتی داشته. باید بگوییم که قداست جنگ ما در چه  چیزی بود و حتی برای منتقدینی که گاه در جریان نیستند باید در قالب هنر بگوییم که چرا وارد جنگ شدیم.

وی در ادامه با بیان اینکه جنگیدن در برابر دشمنان دستوری الهی است گفت: دفاع مقدس گنجینه گرانقدری است که در اختیار ما قرار گرفته و من با همه سپاسگذاری که از هنرمندان و سینماگران دارم، امروز می‌گویم که در برابر عظمت دفاع مقدس کارهای بر زمین مانده زیادی داریم. هفته گذشته توفیق یافتم که فیلم سینمایی «چ مثل چمران» را ببینم تمام این فیلم بیانگر حوادث آغاز پیروزی انقلاب اسلامی در شهر پاوه در تنها دو روز از حیات شهید چمران است که می‌تواند برای همه ما درس آموز باشد. وقتی برای دو وز از انقلاب بتوان چنین اثری ساخت حالا شما فکر بکنید برای این 8 سال چه اندازه می‌توان اثر هنری تولید کرد.

حسینی افزود: برخی‌ها ایراد می‌گیرند که دستگاه‌ها و نهادهای متعددی در حوزه ترویج فرهنگ دفاع مقدس وجود دارد من هم قبول دارم که نباید موازی کاری شود اما همه این را باور داریم که حجم کار سنگین است و هر نهادی از آن حمایت کند ارزشمند است. وقتی پای جنگ نرم و جنگ اعتقادی به میان می‌آید همه باید کمک کنند که البته این کمک باید انسجامی داشته باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین گفت: همه هنرمندان ما باید دست به دست هم بدهند تا جنایات مرتجعین منطقه به فراموشی سپرده نشود و همه دنیا باید بدانند که آنها چه ظلمی به مردم ما کردند و این مردم چگونه در اوج محرومیت از ارزش‌های خود دفاع کردند.

وی همچنین با اشاره به ضرورت پیدا کردن سوژه‌ها  قصه‌های مناسب برای خلق آثار ادبی گفت: چه قصه‌ای بهتر از حوادث واقعی دفاع مقدس برای خلق اثر ادبی می‌توان یافت؛ سوژه‌هایی که نیاز به تخیل پردازی ندارد و مطمئناً نمایش آن به واسطه هنر پرجاذبه خواهد بود.

حسینی در پایان گفتن: شک ندارم که اگر دشمنان ما امروز هم جرات و جسارت داشتند ما در معرض جنگ نظمی بودیم اما نبرد امروز ما نبرد اعتقادی است و حضرت امام(ره) تاکید داشتند که جنگ عقیدتی جغرافیا و مرز نمی‌شناسد و ما هم باید برای چنین نبردی آماده شویم.

در پایان این مراسم لوح یادوبی به پاس زحمات سید محمد حسینی از سوی سرلشکر فیروز‌آبادی به وی اهدا شد.

همچنین گلعلی بابایی به عنوان رئیس سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس حکم خود را از دست سرشکر فیروزآبادی دریافت کرد.