مشهد - خبرگزاری مهر: دبیر جشنواره هنرهای دستی تجسمی سی و یکمین دوره این مسابقات گفت: مهمترین هدف جشنواره در این بخش،تقویت هنرهای دستی استانها ست.

علی سلطان علی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: امسال با انتخاب نفرات اول تا سوم رشته هایی نظیر گبه، گلیم و جاجیم، اهمیت هنرهای بومی و کارآفرینی را مد نظر داشتیم.

وی با بیان این که 6 داورمسلط به تمام حوزه های هنری در جشنواره به ارزیابی آثار اقدام خواهند کرد؛ تصریح کرد: آثار رسیده  امسال به لحاظ کیفی بسیار رشد داشته و به زعم کارشناسان هنری کشور از جمله دکتر زاویه که معاون میراث فرهنگی و آقای کاشیان که رییس موزه هنرهای معاصربوده اند ،حتی از دوسالانه نگارگری و نقاشی بزرگسالان،بهتر کار شده است.

کارشناس مسوول هنرهای دستی و تجسمی وزارت آموزش و پرورش از ارائه آثار پس از اتمام جشنواره در نگارخانه هایی در مشهد و اردوگاه شهید رجایی تهران یادکرد و افزود:به نفر اول 250 ،دوم،230و سومین برگزیده200 هزار تومان به همراه لوح تقدیر از وزیر آموزش و پرورش تقدیم می شود.

وی بیان داشت: هر چند با توجه به کمبود اعتبار12 داور سال قبل به 6 داور تقلیل یافته است، اما افرادی نظیر دکتر صادق زاده که پژوهشگر هنر است؛ به تمام زمینه های هنری اشراف دارند.