به گزارش خبرنگار مهر، اواخر بهمن ماه سال گذشته زن جواني با مراجعه به کلانتري 169 مشيريه به مأموران اعلام کرد که طلا و جواهراتش به شيوه بيهوشي و از سوی فردي که خود را "وکيل دادگستري" معرفي کرده ، مورد سرقت قرار گرفته است .
با تشکيل پرونده مقدماتي با موضوع "زورگيري" و به دستور شعبه دوازدهم دادياري دادسراي ناحيه 14 تهران ، پرونده برای رسيدگي تخصصي در اختيار پايگاه ششم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت .
مالباخته پس از حضور در پايگاه ششم آگاهي ، در اظهاراتش به کارآگاهان گفت : 26 بهمن ماه براي انجام امور حقوقي و شکايت به دادسرا مراجعه و در حال پارک کردن خودرو بودم که ناگهان جواني حدود 30 ساله به بنده مراجعه و با معرفي خود به عنوان وکيل دادگستري و ارائه کارت وکالت ، در خصوص علت مراجعه من به دادسرا سووال کرد. در ادامه و به بهانه ارائه اطلاعات حقوقي اقدام به اعتمادسازي کرده و در حاليکه در داخل ماشين نشسته و در حال صحبت در خصوص پرونده بوديم ، اقدام به تعارف يک عدد آبميوه به من کرد. پس از نوشيدن قطره اي از ان بيهوش شدم . بعد از گذشت يک ساعت ، زمانيکه به هوش آمدم متوجه شدم که فرد ياد شده اقدام به سرقت تعداد 24 النگوي طلا و تعداد 4 حلقه انگشتر از من کرده است . بلافاصله با شماره تلفن همراه درج شده بر روي کارت وکالت تماس گرفتم اما تلفن خاموش بود .
با توجه به شيوه و شگرد سرقت ، کارآگاهان اقدام به چهره نگاري تصوير متهم کرده و با بهره گيري از بانک اطلاعات مجرمين سابقه دار موفق به شناسايي يکي از مجرمان سابقه دار به نام "حجت . ع" شدند که در سال 1380 نيز دستگير و روانه زندان شده بود .
همزمان با شناسايي هويت متهم پرونده ، کارآگاهان در ادامه رسيدگي به پرونده و با بررسي شکايت هاي مشابه موفق به شناسايي شاکی ديگري در منطقه بازار تهران شدند که متهم به همين شيوه و معرفي خود به عنوان وکيل دادگستري ، با طرح دوستي و به شيوه بيهوش کردن مالباخته با آبميوه مسموم اقدام به سرقت سه عدد النگو از وي کرده بود . مالباخته بعدی نيز در يکي از شهرهاي شمال غرب کشور شناسايي شده که طلا و جواهراتش به همين شيوه و از سوی متهم مورد سرقت قرار گرفته بود .
تصاوير به دست آمده از چهره نگاري مالباختگان با تصوير حجت مطابقت داده شد و اين مالباختگان نيز پس از مراجعه به پايگاه ششم آگاهي ، تصوير وی را مورد شناسايي قرار دادند . با بررسي اظهارات مالباختگان مشخص شد که "حجت" خود را به نام هاي مجعول از قبيل "سعيد نيکبخت" معرفي و پس از اعتماد سازي و به شيوه اي مشابه اقدام به سرقت طلا و جواهرات از مالباختگان کرده است .
سرهنگ کارآگاه محمد اشراقي ، رئيس پايگاه ششم پليس آگاهي تهران بزرگ در ادامه اين خبر با اعلام خبر دستگيري متهم گفت : با شناسايي هويت متهم مخفيگاه وي در شمال غرب کشور شناسايي ، کارآگاهان پايگاه ششم با اخذ نيابت قضايي به اين محل مراجعه و "حجت . ع" را 20 مرداد دستگير کردند که متهم پس از انتقال به پايگاه ششم آگاهي و مواجهه حضوري با مالباختگان ، لب به اعتراف گشود و به سرقت طلا و جواهرات با استفاده از آبميوه مسموم و جعل عنوان وکيل دادگستري اعتراف کرد.
وی با اشاره به دستور انتشار بدون پوشش تصوير متهم از سوي مقام قضايي گفت : با توجه به احتمال ارتکاب سرقت هاي مشابه و براي شناسايي ديگر شکات و مالباختگاني که تاکنون اقدام به طرح شکايت نداشته اند ، دستور انتشار بدون پوشش تصوير متهم از سوي مقام قضايي صادر شده است . به همین خاطر از تمام شکات و مالباختگاني که موفق به شناسايي تصوير متهم شدند دعوت مي شود تا برای طرح و پيگيري شکايات خود به پايگاه ششم پليس آگاهي تهران بزرگ واقع در ميدان نبرد _ انتهاي خيابان شهيد بيدي مراجعه کنند .