به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ولی نژاد صبح چهارشنبه در کارگاه آشنايي با فرقه هاي انحرافي و معنا گرا ادامه داد: دو کشور آمریکا و انگلیس عامل ايجاد و گسترش عرفان هاي نوظهور و کاذب در کشورهاي مختلف بخصوص کشورهاي اسلامي هستند که اين عمل بيشتر به نفع طلبي و سوء استفاده آنها از انسان ها بر مي گردد.
ولي نژاد با بيان اينکه ريشه ايجاد اين گونه فرقه ها در کشور انگلستان است، بيان داشت: همه اينها ريشه در گذشته دور دست کشور انگلستان دارد که بعدها و بعد از جنگ جهاني دوم اين فرقه ها به سمت کشور آمريکا نيز آمد.
وي عنوان داشت: منشأ ايجاد اين گونه فرقه ها از کثرت گرايي است و درک متفاوتي که هر کدام از انسان ها از باورها دارند افراد را به سمت فرقه هاي متفاوت سوق مي دهد.
حجت الاسلام ولي نژاد افزود: در تاريخ حق و باطل در کنار هم قرار گرفتند و در رابطه با گرايش هاي فکري و عرفان هاي نوظهور که در جامعه ايجاد شده اند بايد کارشناسان در کنار هم با آگاهي بتوانند اين گونه مسائل را شناسايي کرده و با آن مقابله کنند.
مديرکل تبليغات اسلامي استان افزود: فرقه، در واقع واژه اي از ماده فرق به معناي جدا شدن و گسستن است و اين گونه فرقه ها باعث مي شود تا گرايشات متفاوتي در دنيا به وجود بيايد.
وي تصريح کرد: معمولا اين گونه فرقه به صورت خودجوش ايجاد مي شود و خود افراد باعث به وجود آمدن آنها مي شوند و چون شبيه سازي در آنها وجود دارد شناخت اينگونه فرقه ها بسيار سخت است.
حجت الاسلام محمد مرداني استاد حوزه و دانشگاه نیز در این کارگاه گفت: جريانات انحرافي با ظاهري فريبنده وارد مي شوند و حتي ممکن است برخي افراد مهم و مسئولان را هم درگير کند.
اين استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: از آنجايي که سازمان تبليغات اسلامي به عنوان چشم بيناي کشور محسوب مي شود نيرو هاي آن بايد به طوري با اين موضوعات آشنايي داشته باشند که بتوانند اين گونه مسائل را شناسايي و با آن مقابله کنند.
حسن ديدگاه مسئول دارالقران استان گلستان نیز با اشاره به موضوع آموزش به روز مربيان و مدرسين قرآني با توجه به منويات مقام معظم رهبري مبني بر تربيت 10 ميليون حافظ قرآني، گفت: مديران موسسات قرآني در اين زمينه ميتوانند تاثير زيادي داشته باشند که معلومات و اطلاعات اين قشر قرآني بايد با توجه به عصر پيشرفت و تکنولوژي اطلاعات به روز باشد تا با دست پر، مسئوليت تبليغ و آموزش قرآني را به نحو احسن انجام دهند.
وي با اشاره به بحث مديريت اظهار داشت: مهمترين سرمايه سازمانها و ادارات، نيروي انساني شاغل در آنها است که به ويژه نوع مديريت در موسست قرآني مي تواند اهميت بسيار زيادي داشته باشد.
مسئول دارالقرآن اداره کل تبليغات اسلامي استان با اشاره به برگزاري کارگاه مديريت تصريح کرد:در اين راستا سعي کرديم تا با برگزاري اين کارگاه ، مديران استاني را براي نشر اين کتاب آسماني آماده تر کنيم تا آنان با استفاده از مسائل روز دنيا به مديريت اين موسسات بپردازند.
وي ادامه داد: اين کارگاه به مدت يک روز براي 60 نفر از مديران موسسات قرآني سراسر استان برگزار مي شود.