فتحعلی همتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: زمین مربوط به آرامستان شهر جدید پرند در فاصله پنج کیلومتری از ورودی جنوبی و در جنوب شرقی شهر و به فاصله 200 متر از جاده قدیم تهران - ساوه و به فاصله 250 متری در شرق شهرک صنعتی پرند واقع شده است.
آرامستان پرند حدود 60 هزار واحد قبر ظرفیت دارد
وی با اشاره به ظرفیت آرامستان افزود: ظرفیت آرامستان پرند حدود 60 هزار واحد قبر خواهد بود و با توجه به پیش بینی ها درخصوص میزان مرگ و میر در یک دوره 25 ساله تا بعد از سال 1415 بیش از 45 هزار واحد از این قبور مورد استفاده قرار خواهد گرفت و از مابقی به عنوان اراضی ذخیره برای توسعه آتی آرامستان محافظت می شود.
شهردار پرند با اشاره به اینکه آرامستان پرند به دو ورودی اصلی و یک ورودی ویژه راه های ارتباطی و دسترسی مجهز خواهد شد، اضافه کرد: این آرامستان دارای یک مرکز تصفیه خانه پساب و راه های ارتباطی و دسترسی به میزان 250 هزار متر مربع، پارکینگ های عمومی و اختصاصی و پنج هکتار پارک و فضای سبز است.
احداث حریم سبز پیرامون آرامستان
این مقام مسئول با اشاره به مساحت 62 هکتاری زمین آرامستان پرند گفت: با توجه به اعتباری که در بودجه 92 شهرداری برای آرامستان در نظر گرفته ایم، بزودی دیوارکشی آن را آغاز می کنیم و پیرامون آرامستان هم حریمی به وسعت 60 هکتار با کاربری فضای سبز در نظر گرفته شده که نسبت به احداث این فضا نیز اقدام خواهد شد.
همتی با بیان اینکه این آرامستان شامل مجتمع عروجیان، قطعات عمومی، قطعه فرهیختگان و راسته حجره های قبور خانوادگی است، افزود: مجموعه عروجیان شامل یک باب مسجد به وسعت 500 متر مربع، دو سالن انتظار، دو سالن اقامه نماز میت، دو غسالخانه مردانه و زنانه هر یک به وسعت 250 متر مربع، دو مجتمع تجاری و دو ساختمان اداری است.
شهردار پرند اظهار داشت: دسترسی به آرامستان پرند از طریق خروجی جنوبی این شهر و از طریق جاده تهران ساوه و ایجاد یک راه خروجی و کندرو بعد از شهرک صنعتی پرند به سمت جنوب امکان پذیر خواهد شد.