رهبر جریان صدر عراق انفجار تروریستی منطقه الرویس در حومه جنوبی بیروت را در راستای کمک به طرحهای استکبار جهانی دانست و آن را محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه المدی برس، مقتدی صدر ضمن محکوم کردن انفجار تروریستی در منطقه الرویس در حومه جنوبی بیروت در لبنان که دهها شهید و زخمی بر جای گذاشت تاکید کرد: این انفجار به نفع دشمنان اسلام و انسانیت و استکبار جهانی و صهیونیستهاست.

وی افزود: بار دیگر دستان کثیف تروریسم علیه امت اسلامی و عربی به کارگرفته شد و این بار پایگاه مقاومت که طعم شکست را به اشغالگران چشانیده بودند هدف قرار دادند.

مقتدی صدر بیان کرد: ما در شرایط حساسی که جهان اسلام و عرب با آن روبروست این جنایت تروریستی را محکوم می کنیم و لبنان به طور یکپارچه علیه تروریسم عمل خواهد کرد.