وزیر دفاع پیش از آغاز نخستین روز کاری خود در وزارت دفاع گفت:  مجموعه برنامه های وزارت دفاع در شرایط جدید با رویکرد جهش فناورانه راهبردی  تنظیم گردیده و با در اختیار گرفتن شاخصهای نسل چهارم فناوری به مورد اجرا گذارده خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ، با حضور درساختمان شماره یک وزارت دفاع فعالیت کاری خود رابه عنوان  دوازدهمین وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران آغاز کرد. وی پیش از حضور در دفتر کار خود به سئوالات خبرنگاران  پاسخ گفت.

وی در ابتدا از نمایندگان مجلس شورای اسلامی  که حمایت وثیق خود ازبخش دفاعی کشور را در قالب رای بی سابقه به وزیر دفاع اعلام کردند سپاسگزاری نمود  و آن را واجد پیامهای روشن و تاثیر گذار در ابعاد داخلی و خارجی ذکر کرد.وی همچنین از تلاشهای ارزنده سردار وحیدی   در مدت تصدی مسئولیت وزارت دفاع قدردانی کرد.

وزیر دفاع با تاکید بر ضرورتهای پیش رو در زمینه ارتقاء فرآیند قدرت سازی در سطح ملی و کاهش شکاف فناوری در حوزه های اولویت دار افزود:  مجموعه برنامه های وزارت دفاع در شرایط جدید با رویکرد جهش فناورانه راهبردی  تنظیم گردیده و با در اختیار گرفتن شاخصهای نسل چهارم فناوری به مورد اجرا گذارده خواهد شد.
 
دهقان در پاسخ به سئوالی در خصوص اولین اقدام وی پس از شروع کار در وزارت دفاع اظهار داشت: با توجه به شناخت نسبتا مناسب از وضعیت موجود وزارت دفاع ،برنامه های  ارایه شده به مجلس شورای اسلامی که در دوبخش بلند مدت و یکصد روزه تدوین گردیده است دستور کار بنده و همکارانم در آغاز فعالیتها خواهد بود.
 
وی با اشاره به سرمایه های انسانی ارزنده موجود در وزارت  دفاع و ضرورت بهره گیری هرچه بیشتر از آن در مسیر رشد و تعالی سازمانی اظهار داشت:وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح کمترین تغییرات در سطوح مختلف مدیریتی و اجرایی را خواهد داشت.
 
دهقان در پاسخ به سئوال دیگری در مورد آینده تحولات جاری در کشور مصر با اشاره به ضرورت استقرار دموکراسی و اراده مردم در این کشور اظهار داشت: رخدادهای تاسف بار در مصر نتیجه ای  جز تضعیف مستمر قدرت ملی در این کشورنخواهد داشت.
 
وی با تاکید بر لزوم بازگشتن ارتش به جایگاه قبلی خود به عنوان نهاد موازنه گر در تحولات این کشور افزود: تداوم روند موجود ،توسعه درگیریهای داخلی و نهایتا  اضمحلال اجتماعی  و امنیتی در این کشور را بدنبال خواهد داشت.
 
وزیر دفاع عدم دستیابی طرفین به راه حلهای مبتنی بر گفتگو و توافق ملی را با توجه به جایگاه مصر در منطقه، موجب توسعه و تعمیم بحران و تضعیف جبهه اسلام خواهی عنوان کرد و افزود: توسعه بی ثباتی در مصر و تصاعد ناامنی در منطقه ،موجب شکل گیری حفره امنیتی در حوزه شمال آفریقا  وزمینه ساز حضور نیروهای فرامنطقه ای  خواهد شد ودر دراز مدت می تواند موجب تغییر موازنه  به نفع غرب و رژیم صهیونیستی گردد. 
 
وی با ابراز تاسف در خصوص اقدامات تروریستی زنجیره ای در لبنان بویژه انفجار خودرو بمبگذاری شده در منطقه ضاحیه جنوبی که منجر به شهادت جمعی از مردم بیگناه این کشور شد اظهار داشت: نشانه هایی از اجرای برنامه ای پیچیده و چند وجهی متاثر از تحولات سوریه برای ایجاد درگیریهای فرقه ای، طایفه ای  و مذهبی با هدف تضعیف جبهه مقاومت ضد اسراییلی و ایجاد ناامنی در لبنان مشاهده می شود که نیازمند توجه  و هوشیاری بیشتر همه گروهها، اقوام و مذاهب می باشد.