قم - خبرگزاری مهر: مراسم بزرگداشت پنجاه و چهارمین سالگرد ارتحال آیت الله العظمی بروجردی با حضور مراجع عظام تقلید، طلاب و روحانیون حوزه علمیه قم و اقشار مختلف مردم در مسجد اعظم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، پنجاه و چهارمین سالگرد ارتحال آیت الله العظمی  سید حسین طباطبائی بروجردی، شامگاه سه شنبه با حضور آیات عظام جعفر سبحانی، وحید خراسانی، علوی گرگانی و همچنین آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری و ابرهیم امینی ائمه جمعه قم ، تعدادی از اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه، تعدادی از اعضای مجلس خبرگان رهبری، نمایندگان بیوت مراجع تقلید، مسئولان استان و اقشار مختلف مردم در مسجد اعظم قم برگزار شد.

استاد حوزه علمیه قم، با تجلیل از مقام علمی و معنوی آیت الله العظمی بروجردی  ایشان را یک مرجع تمام عیار دانست و اظهار داشت: آیت الله العظمی بروجردی در رشته های مختلف همانند علم رجال ، کلام ، فقه و اصول یک متخصص بود .

حجت الاسلام و المسلمین عبدالله فاطمی نیا، با بیان اینکه آیت الله بروجردی یک فیلسوف به تمام معنا بود ابراز داشت: از ویژگی های برجسته این مرجع تقلید، تسلط کامل ایشان علاوه بر فقه شیعی بر فقه اهل سنت بود.

وی، با بیان اینکه طلاب باید متوجه باشند که در چه مسیری قدم گذاشته اند ابراز داشت: امام رضا(ع) در روایتی فرمودند که خدا رحمت کند کسی که امر ما اهل بیت را زنده می کند و آن را به دیگران می آموزد و این مسئله بزرگی است که دعای یک معصوم شامل حال  انسان شود.

وی ابراز داشت: آیت الله بروجردی برای رسیدن به پروردگار دو مسیر برهان و استدلال و همچنین مسیر تهذیب و تکامل نفس را دنبال کرد گفت: این مرجع فقید تقلید کراماتی چه در زمانی که زنده بودند و چه بعد از ارتحالشان  داشتند ، اما مردم بیشتر ایشان را به واسطه علم او را می شناختند.

استاد حوزه علمیه قم ، با اشاره به یکی از کرامات این مرجع تقلید گفت: طلبه جوانی از آذربایجان به قم آمده بود که بعد ازمدتی به علت تنگدستی غذایی برای سیر کردن خود نداشت که به حرم مطهر حضرت معصومه(س) رجوع می کند و از حضرت در این زمینه با ادبیات بد گله می کند.

وی ادامه داد: وقتی این طلبه به مدرسه بازمی گردد شخصی به او می گوید، آیت الله بروجردی با شما کاری دارد و آن جوان طلبه میگفت وقتی خدمت ایشان رسیدم به من پاکتی داد و فرمود که از این پس وقتی به حرم مشرف می شوی مودبانه با حضرت صحبت کن.

استاد فاطمی نیا اضافه کرد: اینکه آیت الله بروجردی از نیت این جوان  طلبه و حرفی که در محضر حضرت معصومه(س) بر زبان آورد با خبر بود، نشان از کرامت آن مرجع بزرگ تقلید داشت.