امکان ارسال پیامکی آثار شرکت‌کنندگان به دبیرخانه چهارمین جشنواره داستان کوتاه کوتاه پایداری مهم‌ترین موضوع طرح شده در نشست خبری این جشنواره بود.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری چهارمین جشنواره داستان کوتاه کوتاه پایداری صبح امروز چهارشنبه 30 مرداد در سرای اهل قلم برگزار شد.

در ابتدای این نشست خبری جواد محقق، دبیر هنری این جشنواره با اشاره به برگزاری سه دوره از آن اظهار داشت: این جشنواره دو تفاوت اساسی با رویدادهای مشابه خود دارد. نخست اینکه از سوی دو نهاد خصوصی برگزار می‌شود و دوم اینکه موضوع آن تنها داستان کوتاه کوتاه است که کم‌کم در حال باز کردن جای خود در فضای ادبیات ماست و در پیشینه کهن ادبی ما نیز جای پایی دارد و به دلیل سهل‌الوصول بودن توانسته در اوقات فراغت مخاطبان ادبیات جای خودش را باز کند.

وی افزود: سه دوره برگزاری این جشنواره توانست کمک زیادی به توسعه و پذیرش این قالب ادبی در کشور بکند و برگزیدگان این جشنواره هم از قضا افرادی بودند که به طور معمول دارای اسم و رسمی نبودند و امیدوارم که این دوره از جشنواره نیز بتواند به این موضوع اهتمام داشته باشد.

در ادامه این نشست خبری و پس از اعلام این نکته از سوی رضا حاجی‌آبادی مسئول ستاد برگزاری جشنواره، مبنی بر اینکه این رویداد ادبی در سال جاری با شیوه تازه‌ای به دریافت آثار در مدت فراخوانش که از ابتدای شهریور آغاز و تا پایان مهر می‌پردازد؛ صادقی مسئول روابط عمومی این جشنواره و به نمایندگی از شرکت پیک آسا (حامی این جشنواره) اظهار داشت: امسال با دو روش پیامکی در خدمت حاضران در جشنواره خواهیم بود. نخست اینکه همه افراد می‌توانند آثار خود را برای شرکت در جشنواره از طریق پیامک 0210000365 به دبیرخانه ارسال کنند و از سوی دیگر می‌توانند با ارسال عدد 365 به شماره 021123 از پیامک‌های آموزشی قدم به قدم داستان کوتاه کوتاه بهره‌ ببرند و در کنار آن اخبار جشنواره را نیز دریافت کنند.

رضا حاجی‌آبادی در ادامه این نشست خبری و پس از این اظهارات تاکید کرد: جدای از شیوه پیامکی، امسال با شیوه‌های قبلی و از طریق نشانی الکترونیکی nashr_1000@yahoo.com و نیز ارسال متن داستان به بخش نظرات سایت www.nashrehezare.ir و یا پیامک کردن داستان به شماره 02188317832 و یا ارسال به صندوق پستی 138ـ15715 نیز به دریافت اثر خواهیم پرداخت.

وی افزود: کتاب سومین جشنواره داستان کوتاه پایداری در حال حاضر برای کسب مجوز نشر در وزارت ارشاد به سر می‌برد.

حاجی‌آبادی تاکید کرد: بانی اصلی و سرمایه‌گذار این جشنواره دو نشر سفیر اردهال و هزاره ققنوس است که توانسته‌اند در سه دوره گذشته 2000 نویسنده را شناسایی و معرفی کنند.

وی تاکید کرد: ارسال اثر به این جشنواره از سوی شرکت‌کنندگان محدودیتی ندارد، اما از هر فرد تنها یک اثر در بخش نهایی می‌تواند حضور داشته باشد و آثار برگزیده در سایر جشنواره‌ها حق حضور در این جشنواره را ندارند.

این گزارش می‌افزاید: هیئت داوران این دوره از جشنواره را هادی خورشاهیان، علی‌الله سلیمی، رضا حاجی‌آبادی و سه نفر از برگزیدگان دوره‌های قبل جشنواره تشکیل داده و برگزیدگان نیز در مراسمی در دی‌ماه سال جاری معرفی خواهند شد.