به گزارش خبرگزاری مهر، مسابقات تخصصی چاپ در سه زیر گروه فرآیندها و روشهای چاپی، مدیریت پروژههای چاپی و مسابقات دانشجویی برگزار میشود. هر کدام از این بخشها شامل زیر گروههایی هستند که به شرح زیر تقسیمبندی میشوند:
الف) فرآیندها و روش های چاپی: ۱. پیش از چاپ افست ۲. افست ورقی ۳. افست رول ۴. فلکسو گرافی ۵. روتو گراور ۶. اسکرین و پد ۷. صحافی ۸. چاپ دیجیتال (عرض بزرگ) ۹. چاپ دیجیتال (اداری-صنعتی) ۱۰. عملیات تکمیلی.
ب) مدیریت پروژههای چاپی: ۱. انتشارات و گاه شمار: کتاب (جلد سخت و نرم)، مجلات، سررسید ۲. چاپ های تبلیغاتی و اطلاع رسانی: کاتالوگ، بروشور، فولدر، کارت دعوت، پوستر، زیر لیوانی، تقویم رومیزی و دیواری، ست اداری، سربرگ، کارت ویزیت، پاکت نامه ۳. بسته بندی سلولزی و جعبه ها: جعبه های مقوایی، کارتن (سلولزی و پلاستیکی) ۴. لیبل ها: شرینک، دورپیچ، IML، پشت چسب دار و بدون چسب، تیوب های چندلایه و آلومینیومی، ۵. چاپهای ویژه: کارتها و اوراق امنیتی و بهادار، CD , DVD
ج) مسابقات دانشجویی: تحلیل بستهبندیهای موجود در بازار.
فرصت ارسال آثار به جشنواره تا ۲۶ شهریورماه و زمان معرفی برگزیدگان نیمه مهرماه خواهد بود.
خبر دیگر از این مسابقات اینکه، فعال ترین رسانهها در جشنواره صنعت چاپ تقدیر میشوند.سید مهدی جعفری مدیر روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: روابط عمومی اخبار و گزارش های منتشر شده درباره صنعت چاپ را رصد میکند و هم زمان با جشنواره صنعت چاپ از سه رسانه فعال در حوزه های مکتوب، الکترونیک و نشریات تخصصی و صدا و سیما تقدیر خواهد شد.
وی از نمایندگان رسانههای خبری خواست در صورت تمایل آثار منتشر شده خود با موضوع صنعت چاپ را به دبیرخانه جشنواره ملی صنعت چاپ ارسال کنند.
جعفری همچنین از برپایی اردوی بازدید از چاپخانه های تهران برای خبرنگاران خبر داد و گفت: پیش از این نیز یک اردوی بازدید از چاپخانه ها برگزار شده بود و قصد داریم به مناسب روز ملی صنعت چاپ با ثبت نام از خبرنگاران، این بازدید را به شکلی تخصصی تر تکرار کنیم.