ابهر- خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان ابهر گفت: برای دفع توطئه دشمنان باید در مسیر تحقق فرامین مقام معظم رهبری گام برداریم.

به گزارش خبرنگار مهر، نورالدین رفیعی ظهر چهارشنبه در جمع مسئولان سلطانیه ضمن تبریک به مردم سلطانیه به سبب توسعه و ارتقا این بخش به شهرستان افزود: مردم سلطانیه طی سال‌های گذشته مطالبه‌های خود را از مسئولان برای شهرستان شدن این بخش خواستار شدند که طی مراحل مختلف این مسیر انجام و امروز به ثمر نشسته است.

وی اظهار داشت: مردم منطقه سلطانیه در دوران دفاع مقدس جانانه از کیان و نظام اسلامی دفاع و خوش درخشیدند و با حمایت از ولایت‌فقیه دِین خود را به نظام جمهوری اسلامی ادا کردند.

فرماندار شهرستان ابهر تاکید کرد: ارتقای بخش سلطانیه به شهرستان از گذشته مورد توجه مسئولان بوده است که امیدواریم مسئولان با جدیت از ظرفیت شهرستان شدن این بخش استفاده کرده و شهرستان سلطانیه را توسعه و شکوفا کنند.

رفیعی با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی اظهار داشت: همه دستاوردهای امروز کشور به برکت نظام جمهوری اسلامی و شهدا است.

وی با اشاره به توطئه‌های دشمنان علیه نظام جمهوری اسلامی گفت: با تدابیر حکیمانه امام خمینی(ره) و رهنمون‌های مقام معظم رهبری همه این توطئه‌ها را پشت سر گذاشتیم.

فرماندار شهرستان ابهر با اشاره به نقش مردم در پیروزی انقلاب اسلامی گفت: مردم پس از پیروزی انقلاب نیز در همه صحنه‌ها حضور گسترده داشته و نظام جمهوری اسلامی و مسئولان نظام را در همه صحنه‌ها یار و یاور بوده‌اند.

رفیعی با اشاره به نام‌گذاري سال جاری از سوي مقام معظم رهبري به عنوان سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی یاد آورشد: همه ساله اين نامگذاري‌ها آثار و بركات بسيار ارزشمندي براي توسعه كشور در همه عرصه‌ها به ارمغان می‌آورد.

رفیعی افزود: مديران شهرستان باید از شعار سال به نحو مطلوب استفاده و آن را يك فرصت مغتنم در عرصه تولیدی و اقتصادي‌، ‌سرمايه‌گذاري و اشتغالزايي به حساب آوردند.