به گزارش خبرگزاری مهر، كتابهای «پایی كه جاماند»، «نورالدین، پسر ایران»، «دا»، «لشكر خوبان» و «دختر شینا» به ترتیب به عنوان پنج كتاب پرفروش انتشارت سوره مهر در زمینه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی در 6 ماهه اول سال 1392 معرفی شد.
كتاب «پایی كه جاماند» شامل 198 خاطره از سید ناصر حسینی پور است. او كه در پیش از اسارت از ناحیه پا زخمی شدهبود، در دوران اسارت خاطرات روزانهاش را در تكههای كاغذ روزنامه و پاكت سیگار مدون كرده و همزمان با آزادی٬ آنها را در عصای خود جاسازی میكند و به ایران میآورد. این كتاب تاكنون به چاپ چهلم رسیدهاست.
كتاب«نورالدین، پسر ایران» نیز روایتگر خاطرات نورالدین عافی است كه در شانزده سالگی به جبهه میرود. وی در گردانهای خطشكن لشكر ۳۱ عاشورا به عنوان نیروی آزاد، غواص و فرمانده دسته بوده و بارها مجروح میشود. نورالدین علیرغم جراحات سنگین تا انتهای جبهه میماند. این كتاب نیز به چاپ پنجاه و پنجم رسیدهاست.
كتاب«دا» نیز كه به چاپ صد و چهل ونهم رسیده است، شامل خاطرات سیده زهرا حسینی در نوجوانی از آغاز جنگ تحمیلی و روزهای اشغال خرمشهر است.
«لشكر خوبان» چهارمین كتاب پرفروش سال 1392، خاطرات مهدیقلی رضایی رزمنده نیروی اطلاعات است كه به روایت زندگی این دسته از رزمندگان در جبهههای جنگ میپردازد. این كتاب نیز كه مقام معظم رهبری بر آن یادداشت نوشتهاند، چاپ نهم را تجربه كردهاست.
«دختر شینا» خاطرات همسر شهید ستار ابراهیمی نیز از خاطرات ارزشمند همسران شهداست كه با قلمی ساده و صمیمی به رشته تحریر درآمده است. این كتاب روایتی است از صبوری قدم خیر كنعانی مقدم در برابر مشكلات زندگی و تربیت پنج فرزند به تنهایی. كتاب «دخترشینا» نیز به تازگی به چاپ ششم رسیدهاست.
همچنین 10 عنوان پرفروش دیگر انتشارات سوره مهر در نیمه اول سال 1392 از این قرارند:
«كالكهای خاكی» خاطرات سردار محمدعلی جعفری با تدوین گلعلی بابایی و حسین بهزاد؛ «برای تاریخ میگویم» خاطرات محسن رفیقدوست با تدوین سعید علامیان؛ «شنام» خاطرات خودنوشت كیانوش گلزار راغب، «جادههای سربی» خاطرات احمد سوداگر به كوشش مهدی بهداروند، «فرمانده من» مجموعه خاطرات، «بابانظر» خاطرات محمدحسن نظرنژاد با تدوین مصطفی رحیمی، «ستارههای نبرد هوایی» خاطرات فرماندهان نیروی هوایی با تدوین احمدمهرنیا، «نه آبی، نه خاكی» رمانی به قلم علی مؤذنی، «سالهای بیقرار» خاطرات جواد منصوری با تدوین محسن كاظمی، «كوچه نقاشها» خاطرات ابوالفضل كاظمی نوشته راحله صبوری.