تبریز- خبرگزاری مهر: نائب رئیس هیئت بسکتبال بانوان آذربایجان شرقی گفت: نبود سالن اختصاصی بسکتبال بانوان در آذربایجان شرقی میزبانی مسابقات نونهالان منطقه‌ای کشور را به زنجان داد.

افسانه ذاتی ظهر امروز در گفت‌وگو با مهر با اشاره به مشکلات هیئت بسکتبال بانوان آذربایجان شرقی گفت: هیئت بسکتبال بانوان استان همچنان از نبود سالن اختصاصی رنج می‌کشد و هم چنین نبود خوابگاه از دیگر مشکلات اصلی میزبانی تبریز برای برگزاری مسابقات کشوری است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه امکانات در تبریز وجود نداشت تا مسابقات در تبریز برگزار شود پس از هماهنگی‌های لازم با شهرستان شبستر قرار بود این مسابقات در آنجا برگزار شود که متاسفانه استان زنجان قبل از ما آمادگی خود را برای میزبانی این دوره از رقابتها اعلام کرده بود.

نائب رئیس هیئت بسکتبال بانوان آذربایجان شرقی به وعده‌های متولیان ورزش در استان گفت: چندین بار متولیان ورزش استان وعده هایی برای دادن سالن اختصاصی برای بسکتبال بانوان استان داده اند و برای برگزاری مسابقات نیز سالن کارمندان تربیت بدنی را پیشنهاد کردند اما متاسفانه با توجه به اینکه سالن استاندارد نبود نتوانستیم مسابقات را در آن محل برگزار کنیم.

ذاتی افزود: سالن شهید اقدمی تنها سالن بین‌المللی استاندارد در تبریز است و این سالن با توجه به اینکه به نام یک بسکتبالیست شهید نام‌گذاری شده است که مختص بسکتبال شده و سالنی استاندارد برای بسکتبال است اما متاسفانه این سالن در بیشتر ورزش‌ها مورد استفاده قرار می گیرد.

وی میزبانی مسابقات کشوری را امتیازی برای استان دانست و گفت: برگزاری این دوره از مسابقات برای استان امتیازی برای مشارکت در مسابقات دارد.

وی هم چنین دیگر مزیت‌های برگزاری میزبانی مسابقات را حضور نزدیک خانواده‌های ورزشکاران اعلام کرد و گفت: در این مسابقات خانواده ها فعالیت‌ها و نوع برگزاری مسابقات را از نزدیک شاهد می‌شوند و بهترین انگیزه برای فرزندان خود می‌دانند تا تلاش بیشتری کنند. 

این مسابقات 11 شهریور ماه سالجاری با حضور استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان و اردبیل در زنجان برگزار می‌شود.

برچسب‌ها