به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا دبیر مرد طلایی المپیك 2000 سیدنی جمعه شب با حضور در برنامه ورزشی شبكه تهران گفت: من سالی یك یا دو بار راجع به كشتی اظهار نظر میكنم. امروز قصد دارم نظراتم در خصوص مسایل مدیریتی كشتی را بیان كنم و كاری به مسایل فنی ندارم.
وی در ادامه تصریح كرد: متاسفانه كشتی مدتهاست كه توسط سرپرست اداره میشود. در حالی كه این رشته باید توسط اهل كشتی مدیریت شود تا از این وضعیت خارج شود. ما گزینههای خوبی همچون حسن رنگرز، امیررضا خادم و عباس جدیدی را داریم كه میتوان انتخابات را بین همین سه گزینه برگزار و شخص اصلح را به عنوان رئیس فدراسیون معرفی كرد.
مرد طلایی المپیك 2000 سیدنی در بخش دیگری از اظهاراتش به اتفاق تاسف آوری كه برای نوجوانان فرنگی كار در مغولستان رخ داد اشاره كرد و افزود: زمانی كه این اتفاق افتاد، موبایل من یك لحظه از تماس دوستان و مردم كشتی دوست ساكت نبود. من به واقع غم بزرگی در دلم بوجود آمد كه چرا این نوجوانان آیندهساز كه همگی عزیزان خانوادههای خود هستند، باید با چنین اتفاقی روبرو شوند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: درست است كه هزینههای كشتی طی یكسال و نیم قبل سه برابر شده و هزینه اعزامها نیز به نسبت سال قبل چند برابر شده است. كشتی یك فدراسیون هزینه بر است و اعزامهای زیادی دارد كه باید در تمامی ردههای سنی نوجوانان جوانان و بزرگسالان انجام شود. ضمن اینكه ما دو خانه كشتی بیشتر نداریم و كمبودهای زیادی در این عرصه حس میشود، اما میتوان با یك مدیریت درست و منطقی بر این مشكلات فائق آمد.
عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران به فاكتورهای یك مدیر خوب و موفق اشاره كرد و یادآور شد: یك مدیر خوب باید دارای دو فاكتور اساسی به نام منابع مادی و منابع انسانی باشد. منابع مالی كه مربوط به امكانات و توان مالی است و منابع انسانی كه تیم اجرایی فدراسیون و همچنین كشتی گیران و مربیان تیم ملی را در بر میگیرد.
وی همچنین تاکید کرد: مطمئنا اگر این فاكتورها مهیا شود و در كنار یك برنامهریزی خوب قرار گیرد، میتوان نتایج مطلوبی كسب كرد. در این مورد میتوان به رشتههای موفقی همچون والیبال و بسكتبال اشاره كرد كه با مدیریتی خوب توانستند به نتایج قابل قبول و امیدوار كنندهای دست پیدا کنند.
دبیر در پایان گفت: مطمئنا باید در بحث مدیریت كشتی تجدید نظر شود كه من حتما این مساله را با وزارت ورزش و جوانان در میان خواهم گذاشت تا كشتی دست اهل این رشته سپرده شود. به واقع تا چه زمان باید شاهد حضور سرپرست در راس امور این رشته باشیم؟