به گزارش خبرگزاری مهر، تپ اخترها ستارههای نوترونی چرخانی هستند که با سرعت بسیار زیادی دوران میکنند و پالسهای مداومی از انرژی تابشی به همراه خطوط میدان مغناطیسی قوی را از خود منتشر میکنند.
برخی از تپاخترها نیز پرتوهای ایکس تابش میکنند. ستارههای نوترونی در حقیقت بقایای هستهٔ ستارهٔ منفجر شدهای هستند که حجم کوچک و چگالی بسیار بالایی دارند. برای نمونه تپاختری به قطر ۲۰ کیلومتر 1.5 برابر جرم خورشید را در خود جای دادهاست.
تپ اخترها هنگام تولد دمایی در حدود چند میلیون درجه سلسیوس دارند و بلافاصله شروع به سرد شدن میکنند. نحوه و سرعت سرد شدن نیز به مواد تشکیل دهنده و چگالی آنها بستگی دارد.
محققان در این پروژه که Einstein@Home نام دارد رایانه های داوطلب شخصی خانگی و اداری از سراسر جهان را به یک ابر رایانه مرتبط کردند.
یک گروه بین المللی از دانشمندان به سرپرستی پژوهشگران مرکز فیزیک گرانشی و ستاره شناسی رادیویی موسسه ماکس پلانک آلمان، با استفاده از این ابر رایانه ای 24 تپ اختر جدید را شناسایی کردند.
این تپ اخترها می توانند به عنوان بسترهای تحقیقاتی برای نظریه نسبیت اینشتین به کار گرفته شوند و تصویر ما از جمعیت تپ اخترها تکمیل کنند.
بنجامین نیسپل مجری ین تحقیقات گفت: از طریق مشارکت های عمومی، توانستیم 24 تپ اختر جدید را در کهکشان راه شیری که پیش از این مشاهده نشده بودند، کشف کنیم.
نتایج این تحقیقات در نشریه The Astrophysical Journal منتشر شده است.