به گزارش خبرنگار مهر، خسرو کسائیان شامگاه شنبه در نشست مشترک فعالان صنعتی و معدنی استان اصفهان و اعضای مجمع نمایندگان استان در اتاق بازرگانی اصفهان اظهار داشت: همانگونه که صنعتگران به سخنان کارگران متصدی دستگاه های کارخانجات خود در موارد خرابی تجهیزات اعتماد می نمایند نمایندگان مجلس نیز باید به نظرات مشاوران و فعالان اقتصادی توجه کنند.
وی از وجود تفرقه در بین نمایندگان و مدیران شهری و استانی انتقاد کرد و افزود: اساس تفرقه در مردم اصفهان به دوران قاجار و به دخالتهای کنسول گری روس و انگلیس در این شهر برمی گردد اما در هر حال باشناسایی ریشه اختلاف می توان به درمان آن پرداخت.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اصفهان ادامه داد: روسای اتاق های بازرگانی و نمایندگان مجلس استان های شمال غرب کشور از اتحاد و همبستگی خوبی برای توسعه و ترقی مناطق خود برخوردارند.
کسائیان شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولتی استان را گام مثبت در حمایت از تولید دانست وگفت: این همکاری بین اتاق بازرگانی و نمایندگان اصفهان درمجلس موجب تحقق بیشتر مطالبات مردم می شود.
مالیات صنایع اصفهان در مناطق محروم استان هزینه شود
همچنین سعادت بهرامی مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان در پاسخ به انتقادات در خصوص قوانین سخت گیرانه جدید در شهرک های صنعتی استان گفت: اعتراف می کنم که امور اداری و تشکیلاتی سازمان شهرک های صنعتی و صنایع کوچک در استان ها کم رنگ تر و در تهران متمرکز تر شده و قوانینی ابلاغ می شود که موجب کندی چرخ صنعت شده است.
وی افزود: اگر مدیران استانی شرکت شهرک های صنعتی اقدام به اخذ جرایم مطابق بخش نامه ها نکنند دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کشور با آنان برخورد جدی می کند.
بهرامی در ادامه با بیان اینکه برخی از افراد این سازمان در پایتخت کشور اصلا صنعت را نمی شناسند، بیان داشت: این عدم درک موجب شده که آنان نتوانند با این قشر به تعامل مثبت دست یابند.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان گفت: تبدیل سازمان شهرک های صنعتی و صنایع کوچگ به یک اداره کل را صحیح نمی دانم چون موجب افزایش مشکلات در صنایع کوچک می شود.
وی با بیان اینکه با توسعه نواحی محروم کشور مخالفتی نداریم، افزود: مالیات شهرک های صنعتی استان اصفهان ارقام میلیاردی و کلان می رسد که بهتر است به جای هزینه در استان های دیگر در داخل مناطق محروم خود استان خرج شود.
بهرامی با تاکید بر اینکه کمبود آب صنایع استان را در ورطه نابود انداخته است، افزود: تولید هر تن فولاد نیازمند مصرف چهار تن آب است که اگر اعتبارات لازم تامین شده بود اقدام به استحصال پسماندآب و ورود مجدد آن به چرخه مصرف شهرک های صنعتی می کردیم.