به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی برادران ظهر یک شنبه در مراسم رونمایی از دو نرمافزار سامانه مدیریت تامینکنندگان و مدیریت ریزمتره و تدبیر پیمانکاران، اظهار کرد: این نرمافزار به صورت پایلوت در منطقههای 2 و 6 شهرداری مشهد اجرا شده و از این پس در سایر مناطق، سازمانها و معاونتهای شهرداری اجرا خواهد شد.
وی با توضیح اینکه گروه برنامه و بودجه سازمان معاونت برنامهریزی و توسعه شهرداری با کمک سازمان فناوری و اطلاعات و ارتباطات شهرداری حدود یک سال و نیم گذشته نرمافزار تامینکنندگان را طراحی و به مرحله اجرا رساند تاکید کرد: مجموعه شهرداری مشهد به مجموعهای دانش محور تبدیل شده است.
وی با اشاره به اینکه در سال 86، نیروی انسانی غیر متخصص جای خود را به افراد با مدرک کارشناس و کاشناس ارشد دادند عنوان کرد: نظامات شهرداری بر اساس نیروی متخصص تعیین شد.
معاون برنامهریزی و توسعه شهردار مشهد در توضیح کاربرد این نرم افزار بیان کرد: نرمافزار مدیریت تامینکنندگان با فرایند یکسانسازی سطوح شهرداری شکل گرفته و به این صورت طراحی شده است که پیمانکاران با وارد کردن نام کاربر خود اطلاعات مربوط به خود را در این سایت میگذارند و به این صورت در مناقصات و مزایدهها شرکت می کنند.
وی با بیان این موضوع که کاربرد این سامانه سبب آن میشود که قابلیت کارکرد واگذاریها به سطح استاندار رسیده و فنیترین پیمانکاران شناسایی شوند افزود:این امر نیز به نوبه خود حس رقابت را در بین پیمانکاران افزایش میدهد.
برادران با تاکید بر اینکه سامانه مدیریت تامین کنندگان یک سال و نیم پیش ایجاد شده است، افزود: تاکنون از این سامانه رونمایی نشده بود که با اجرای سامانه توسعه و ریزمتره که هم اکنون در مرحله اجرا قرار دارد، از هر دو این سامانهها رونمایی شد که جذب و به کارگیری پیمانکاران و برآورد پروژه و صورت وضعیت محصولات سند ماحصل این دو نرمافزار است.
وی تامینکنندگان را متشکل از پیمانکاران، مشاوران و فروشندگان دانست و افزود: در سامانه مدیریت تامینکنندگان تاکنون 1500 پیمانکار درخواست دادهاند که از این تعداد حدود 700 نفر بر اساس شاخصهای استاندار توسط تیمهایی در حوزهها و کارگروههای مختلف شهرداری توانسنجی و مشخص شدهاند.
برادران اعلام کرد: انتخاب و برگزاری مناقصه و مزایده، کارایی و اثربخشی موضوعات مختلف و ارزیابی این پیمانکاران با تجمیع نرمافزار تدبیر و ریزمتره و نرمافزار مدیریت تامین کنندگان صورت خواهد گرفت.
وی عنوان کرد: یکی از مشکلاتی که پیمانکاران در بخشهای مختلف در نرمافزار ریز متره عنوان کرده بودند، رسیدگی طولانی مدت به صورت وضعیتها بود.
وی افزود: در همین راستا با شکلگیری این نرمافزار به بررسی و رسیدگی صورت وضعیتها پرداخته میشود.
وی خاطرنشان کرد: نرمافزار ریزمتره فهرست بهای تمام پروژههای عمرانی و احداثی را تا سال 92 در خود گنجانده که پیمانکاران صورت وضعیت خود را تنظیم کرده و به صورت آنلاین آن را به ناظر ارسال میکند که ناظر صورت وضعیت را مورد بررسی قرار داده و آن را بعد از نهایی شدن تایید میکند و به دست کارفرما میرسد؛ همچنین با الگوبرداری از امضای هر فرد، این امضا در پایین قراردادها زده میشود.
وی یادآور شد: این نرمافزار به صورت پایلوت در منطقههای 2 و 6 شهرداری مشهد اجرا شده و از این پس در سایر مناطق، سازمانها و معاونتهای شهرداری اجرا خواهد شد.
معاون برنامهریزی و توسعه شهردار مشهد عنوان کرد: سازمان محوری، تخصص محوری، پایین آوردن هزینه تمام پروژههای عمرانی و جاری شهرداری مشهد و بالا بردن کیفیت با نظام کنترل پروژه از جمله رویکردهای تهیه این نرمافزار بوده است.
وی مزایای این دو نرمافزار را اینگونه برشمرد: کم کردن و مشخص شدن زمان رسیدگیها، صرفهجویی در هزینههای کاغذ بازیها، کاهش هزینههای شهرداری و پیمانکاران مشخص شدن جریان گردش کار توسط پیمانکاران و ناظرین، مدیریت بحث نقدینگی، افزایش رقابت بین پیمانکاران و مدیریت منابع مالی از مزیت های این نرم افزار ها است.
وی با تاکید بر اینکه افزودن این دو نرمافزار به سایر سامانهها و تجمیع آنها با یکدیگر، شهرداری مشهد را در تجمیع نرمافزارها در بین کلانشهرهای کشور به جایگاه خوبی رسانده افزود: پیشروی به سمت تخصص محوری از پیامدهای مثبت این نرمافزار است.