حسین نحوی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: به منظور حفظ کرامت سالمندان در درون خانواده ها برنامه ریزی های لازم جهت راه اندازی مراکز روانه در سراسر کشور انجام داده ایم بطوریکه دیگر نیازی نباشد این افراد شبانه روز در خارج از خانه باشند .
وی گفت: با توجه به اینکه سالمندان مشکلات زیادی دارند به همین دلیل در شورای ملی سالمندان برنامه های زیادی در جهت برطرف شدن مشکلاتشان تدوین کرده بطوریکه ، راه اندازی مراکز دوستدار سالمند، راه اندازی بنیاد فرزانگان، صدور کارت منزلت و همچنین طرح تکریم از این افراد از جمله برنامه های شورای ملی سالمندان است.
رئيس دبیرخانه شورای ملی سالمندان از تغییر نگرش خانواده ها نسبت به سالمندان خبر داد و تاکید کرد: براساس آمارهای بدست آمده در حال حاضر 90 درصد سالمندان در درون خانواده زندگی می کنند و فقط 10 درصد آنان تنها زندگی می کنند که از این تعداد نیز 17 هزار نفر در مراکز شبانه روزی تحت پوشش سازمان و همچنین مراکز غیر دولتی نگهداری می شوند.همچنین 37 درصد از سالمندان دارای اختلالات روانی مانند افسردگی و اضطراب هستند.
نحوی نژاد با اشاره به اینکه در حال حاضر 6 میلیون سالمند در کشور وجوددارد ، گفت: با توجه به وظایف سازمانها و حیطه فعالیت نها ، بیش از یک میلیون نفر از سالمندان تحت پوشش کمیته امداد و حدود 200 نیز تحت حمایت سازمان بهزیستی هستند.
به گفته وی ، سالمندان مشکلات معیشتی زیادی نیز دارند بطوریکه حدود 20 درصد آنان زیر خط فقر هستند که باید در جهت بهبود تغذیه آنان از سوی سازمانهای ذیربط اقدامات اساسی انجام شود که البته بهزیستی در سال جاری در این خصوص برنامه هایی در دستور کار دارد.
وی در مورد بیمه سالمندان نیز اظهار داشت: براساس اعلام سالمندان و تحقیق انجام شده، یک میلیون و 700 هزار سالمند تحت پوشش بیمههای مختلف کشوری و لشگری و تامین اجتماعی قرار دارند و همچنین 25 درصد سالمندان نیز تحت پوشش هیچ بیمهای نیستند.