بابل - خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: کشاورزان این شهرستان در سالجاری بیش از 20 هزار هکتار از اراضی شالیزاری خود را به صورت مکانیزه برداشت کرده و پس از آن، این سطوح را به کشت مجدد و پرورش رتون اختصاص داده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود غلامی بعد از ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: با ارتقاء آگاهی کشاورزان از فواید بسیار کشت دوم و ترویج این کشت می توان زمین های حاصلخیز را از شش ماه بی استفاده ماندن خارج ساخت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل با اشاره به اینکه ضریب کشت بالای 86/1 در اراضی شالیزاری این شهرستان وجود دارد افزود: ارتباط مابین کشاورزان و مروجین و محققین کشت دوم، میزان بذر و تاریخ کاشت، توصیه های کودی بر اساس آزمون خاک و چگونگی اجرای برنامه ها بر اساس توصیه های کارشناسان مورد توجه جدی کشاورزان و بهره برداران قرار گیرد.
 
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل درخصوص کشت مجدد و پرورش رتون اظهار داشت: پرورش رتون یکی از راه های مهم افزایش محصول برنج بوده که علاوه بر افزایش محصول، افزایش درآمد کشاورزان و استفاده بهینه از منابع را نیز بهمراه دارد.
 
وی با بیان اینکه این کار نیازمند توجه ویژه به مسائل فنی کاشت، داشت و برداشت محصول است، تصریح کرد: تسریع در عملیات برداشت برنج و آماده سازی زمین برای نشاء مجدد و پرورش رتون را از مزایای برداشت مکانیزه برنج برشمرد.