به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا سوقندی صبح چهارشنبه در نشست استاني فعالان عرصه چاپ با اشاره به گستردگي مخاطبان صنعت چاپ در دنياي امروز افزود: امروزه چاپ و فناوري ديجيتال به طور جدي به بخش صنعت چاپ كشور وارد شده و بايد طوري برنامه ريزي كرد تا نيازهاي جامعه تامين شود.
وي با بیان اینکه امروز تكنولوژي چاپ همانند ساير بخشها در حال تغيير و تحول است و بايد براي تحول و ارتقاي اين صنعت بيش از پيش مورد توجه باشد، خاطرنشان كرد: این روز یادآور تلاش مستمر و زحمت مداوم جمع بزرگی از اهالی فرهنگ، ادب و صنعت سرزمین ایران اسلامی بوده که نتیجه آن عمری 200 ساله برای صنعت چاپ و اعتباری بزرگ برای صنعتگران حوزه چاپ ایران زمین است.
مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان ضمن تاکید بر اینکه اهمیت صنعت چاپ بر هیچ کس پوشیده نیست و کشورهای پیشرفته نیز همچنان برای رشد و گسترش هر چه بیشتر در این حوزه تلاش میکنند، تصریح کرد: صنعت چاپ اثر مستقیمی بر تولید و دیگر صنایع دارد.
سوقندی همچنین اقتصاد صنعت چاپ را جدا از حلقه اقتصاد کل ندانست و خواستار از بین بردن ضعفها و مشکلات همه جانبه آن شد.
وی در ادامه هدف از صنعت چاپ را حرکت به سمت ماشینآلات و کاهشدادن خطاهای بشری و بالا بردن کیفیت و بازده کار دانست و در این راستا، حضور و مساعدت بیشتر صنعتگران و ارائه راهکارهای نو و جدی جهت رفع مشکلات این حوزه را مهم ارزیابی کرد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با بیان اینکه چاپ و فناوري ديجيتال به طور جدي به بخش صنعت چاپ كشور وارد شده و بايد زيرساختهاي آن را نيز در جامعه فراهم شود، گفت: ارتقاي كيفيت اين صنعت نيازمند آموزش هاي اصولي و علمي براي شاغلان صنعت چاپ و برگزاري نمايشگاه ها، تقدير از فعالان و ... است و بايد به اين صنعت در چرخه توسعه توجه بيشتري شود.
صنعت چاپ تقريباً 40 سال پيش با چاپ سربي در سمنان فعاليت خود را آغاز كرد و نخستين چاپخانه سمنان "مليكا" نام داشت.
در اين نشست از فعالان عرصه چاپ استان سمنان تجليل شد.