عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره معرفی نشدن گزینه ای برای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از سوی دولت یازدهم گفت: با توجه به تداخل برنامه های وزیر علوم با برنامه های معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری که در دولت قبل وجود داشت، به نظر می رسد دولت جدید در این زمینه دست نگه داشته است.

دکتر اسفندیار اختیاری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: نکته ای که وجود دارد این است که اختیارات سرپرستان وزارتخانه ها هنوز محدود نشده است و آنها می توانند در زمینه های مورد توجه عمل کنند. اما بهتر بود که در آستانه سال تحصیلی برای وزارتخانه های آموزشی از جمله وزارت علوم و آموزش و پرورش وزیر داشتیم. 

وی درباره معرفی نشدن گزینه ای برای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از سوی دولت یازدهم گفت: با توجه به تداخل برنامه های وزیر علوم با برنامه های معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری که در دولت قبل وجود داشت، به نظر می رسد دولت جدید در این زمینه دست نگه داشته است.

اختیاری گفت: به نظر می رسد که به دلیل پیشگیری از تداخلات برنامه ای و هماهنگ تر عمل کردن میان معاونت علمی و وزارت علوم، گزینه معاونت علمی نیز پس از قطعی شدن وزیر علوم معرفی می شود.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در واقع بهتر بود که برای حوزه های پژوهشی که با معاونت علمی در ارتباط هستند و همچنین دانشگاهها، وضعیت وزارت علوم و این معاونت زودتر مشخص می شد.