تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۹

مدیر گروه معارف شبکه دو سیما، برنامه زنده "پابوس" را که از حرم حضرت معصومه (س) در شهر قم اجرا می‌شود، برنامه‌ای با مخاطبان بسیار معرفی کرد که به عقیده عوامل "پابوس"، این برنامه و فضای حرم حال مردم را خوب می‌کند.

محسن حبیبی مدیر گروه معارف شبکه دو درباره ویژه‌برنامه زنده این شبکه که در دهه کرامت روی آنتن می‌رود، به خبرنگار مهر گفت: برنامه "پابوس" چند سالی است به صورت روتین شب‌های جمعه از شبکه دو پخش می‌شود و در ایامی چون محرم، دهه کرامت و رمضان نیز از اماکن مقدس به صورت زنده روی آنتن می‌رود.

وی افزود: امسال توفیق پیدا کردیم با برنامه "پابوس" در شهر مقدس قم و در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به مضامین اخلاقی تربیتی بپردازیم و از تاثیر ارتباط مردم با اهل بیت در زندگی‌شان حرف بزنیم.

مدیر گروه معارف شبکه دو یادآور شد: در این برنامه هر شب کارشناس برجسته‌ای چون آیات عظام حاضر می‌شوند و از آنجایی که کمتر به مباحث مربوط به زنان توجه شده، به خانواده و الگوهایی که می‌توان برای زنان جامعه عرضه کرد، می‌پردازیم.

حبیبی ساعت پخش این برنامه را که سال گذشته از حرم امام رضا (ع) روی آنتن می‌رفت، 21 تا 21:30 اعلام کرد و یادآور شد: پخش برنامه در بهترین زمان یعنی پس از اخبار و پیش از سریال، مخاطبان فراوانی برای آن جذب کرده است. ما نیز تیمی حرفه‌ای برای کار استفاده ‌کرده‌ایم و پیام ابراهیم پور به عنوان تهیه‌کننده و رسالت بوذری به عنوان مجری در این برنامه هستند.

وی با بیان اینکه در این برنامه تصاویری از حرم حضرت معصومه (س) ارائه می‌شود که کمتر برنامه روتینی به پخش آنها اقدام کرده است، اظهار کرد: برنامه از روز شنبه 16 شهریورماه آغاز شده است و تا روز سه‌شنبه 26 شهریورماه مصادف با میلاد امام رضا (ع) ادامه دارد. امیدوارم توانسته باشیم قاب زیبایی از حرم حضرت معصومه (س) ارائه کنیم و برنامه مورد رضایت اهل بیت قرار بگیرد.

می‌خواهیم حال مردم را خوب کنیم

رسالت بوذری مجری این برنامه نیز که در پشت بام حرم حضرت معصومه (س) به صورت زنده اجرا می‌شود، در گفتگو با مهر "پابوس" را یک اتفاق خوب دانست و گفت: اینجا در دکور بند رخت‌هایی داریم که عریضه‌ها را از آنها آویزان کرده‌ایم. پیام ابراهیم‌پور تهیه‌کننده برنامه در حرم حضرت معصومه (س) راحت‌تر از مشهد فرم‌های معمولی را که در ذهنش دارد، پیاده کرده و برنامه دارای بخش‌های مختلفی است.

وی افزود: مهم‌ترین چیز برای ما این است که حال و هوای اینجا به مخاطبان منتقل شود و در اوضاع خراب روحی و فرهنگی و اقتصادی حال مردم خوب شود. فارغ از بحث اجرا، جذبه و کششی که فضا دارد نیز حال همه را خوب می‌کند.

بوذری تصریح کرد: باورم این است که به خاطر فشارهای مختلفی که از نواحی گوناگون وارد می‌شود، حال مردم بد است، تعارف که نداریم. بنابراین بهتر است با برخی اتفاقات خوب در ماه رمضان و دهه کرامت و ایام و مناسبت‌های دیگر دست به دست هم بدهیم تا از بار روحی مردم کم کنیم. حداقل این است که برای مقطعی تحول و انقلاب روحی در آنها اتفاق می‌افتد که می‌تواند به دیگر زمان‌های سال هم تعمیم داده شود.