غلامرضا جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر یادآور شد: در حال حاضر در 10 رشته ورزشی از جمله طناب کشی، کبدی، والیبال، فوتبال ساحلی و ... فعالیت می کنیم و در این رشته ها نیز با محدودیت امکانات روبرو هستیم.
جعفری اظهار داشت: رشته های هم سنخ با زندگی روزمره روستایی در اولویت هستند و بعضی رشته ها خاستگاه و فراگیری خاص دارند و بعضی از رشته هاهم امکانات ورزشی خاصی می خواهد و باید به این بخش بیشتر توجه شود.
وی افزود: فدراسیون سعی دارد تفکر و بینش بازیهای فراموش شده را احیا کند و تابه خویشتن خویش برگردند و خیلی از رشته ها مانند لی لی بازی قانون مدون خاصی نداشتند که ما سعی کردیم بااستفاده از پیشکسوتان که دایره المعارف زنده هستند، این بازیها را احیا کنیم و برخی از بازیها رغبتی برای انجام آنها نبود و یا کارکد علمی نداشتند و سعی داریم این بازیها را گام به گام احیا کنیم.
جعفری با بیان اینکه 63 هزار روستا در قالب دو هزار و 400 دهستان در کشور وجود دارد درباره اعتبارات این فدراسیون گفت: اعتبارات درخواستی برابر اعتبارات 10 ساله یک وزارتخانه است ولی با توجه به محدودیتها در مرحله اول 15 میلیارد تومان برای برگزاری چشنواره ها، برنامه ها و مستندسازی بازی های بومی و محلی در قالب یک دائره المعارف درنظر گرفته شد.
رئیس فدراسیون ورزشهای روستایی کشور درباره ورزشهای روستایی بانوان یادآور شد: برخی رشته های ورزشی بین مردان و زنان مشترک هستند و امسال برنامه های خاصی برای بانوان داریم.
رئیس فدراسیون ورزشهای روستایی و بازیهای محلی کشور گفت: درصدد برگزاری جشنواره بین المللی کشورهای عضو اکو هستیم که قرابت فرهنگی با هم دارند و این جشنواره برای پسران و دختران مقطع ابتدایی برگزار می شود و مستلزم تامین اعتبار است و برای این کار باید از یونسکو دعوت بعمل آوریم و برگزاری این جشنواره مستلزم اخذ مجوز و هماهنگی با وزارت ورزش است.