کرمان - خبرگزاری مهر: رئیس مرکز فنی و حرفه ای شهرستان رفسنجان از انعقاد تفاهمنامه آموزشی مرکز فنی و حرفه ای رفسنجان و دانشگاه ولیعصر( عج) خبر داد.

علی اکبر عبدالکریمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب اظهار داشت: براساس این تفاهمنامه آموزش مهارتی سه رشته پیشرفته با عنوان رباتیک، مکاترونیک و  پنوماتیک برای اولین بار برای دانشجویان این دانشگاه ارائه می شود.

وی گفت: طبق این تفاهمنامه  فضا و مربی توسط دانشگاه ولیعصر( عج) و تجهیزات مورد نیاز از طرف مرکز فنی و حرفه ای شهرستان رفسنجان تامین شده و این سه رشته  برای اولین بار در رفسنجان آموزش داده می شود.

این مسئول رباتیک، مکاترونیک و  پنوماتیک را از رشته های جدید مهارتی برشمرد و افزود: هدف از اجرای این برنامه برای دانشجویان، بالا بردن سطح علمی و مهارتی اشخاص است.

این مسئول با اشاره به اینکه بازار کار برای تعلیم دیدگان این رشته ها تضمین شده است، ادامه داد: رشته مکاترونیک در حقیقت تلفیق رشته های مکانیک، الکترونیک و برنامه نویسی کامپیوتر است که در صنایع تولیدی و بسته بندی کاربرد دارد.

عبدالکریمی کاربرد رشته پنوماتیک را به حرکت در آوردن قطعات بوسیله باد عنوان کرد و افزود: درب اتوبوسهای خط واحد که توسط باد باز و بسته می شوند نمونه ای از کاربرد این مهارت است.

وی با بیان اینکه پس از برگزاری آزمون برای افراد علاقمند مدرک مهارت فنی و حرفه ای بین المللی اعطا می شود، گفت: شروع کلاسها از نیمه شهریور ماه در سالنی به متراژ 196 متر مربع در دانشگاه ولیعصر( عج) آغاز خواهد شد و دو رشته دیگر به نام  برق صنعتی و جوشکاری با گاز آرگون نیز علاوه بر رشته های فوق الذکر ارائه خواهد شد.