قزوین- خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: در عصر رسانه های مکتوب و مجازی بهترین فرصت برای استفاده از این ابزار مدرن و تاثیرگذار در ترویج دین و احکام اسلامی فراهم شده که باید از آن حداکثر استفاده را کرد.

 به گزارش خبرنگار مهر، دومین جشنواره دین در مطبوعات محلی چهارشنبه شب در مراسمی با حضور حجت الاسلام مرتضی حسینی نماینده مردم قزوین و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، حجج اسلام علی نعمت اللهی مدیرکل و نظری معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان، مهدی رمضانی معاون فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مدیران مسئول نشریات محلی و جمعی از خبرنگاران رسانه های گروهی در سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد.

  

حجت الاسلام نعمت اللهی در ماسم اختتامیه این جشنواره گفت: نقش رسانه ها در ترویج دین برجسته و غیر قابل انکار است و در قالب نوشتاری، مکتوب، مجازی، شنیداری، دیداری می توانند بخوبی نقش آفرین باشند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین تصریح کرد: علیرغم همه پیشرفت هایی که در عرصه رسانه های مجازی و نوین و کتابخانه های دیجیتال ایجاد شده هنوز نشریات جذابیت و گیرایی خود را دارند و مخاطبان زیادی را به خود جلب می کنند و در شرایطی که در معرض هجوم گسترده رسانه های غربی قرار داریم لازم است از همه ظرفیت های رسانه ای خود برای تبیین دین استفاده کنیم.

ضرورت تسلط فضای دینی در مطبوعات

این مسئول حاکم شدن روح دینی بر فضای مطبوعات را ضروری خواند و گفت: صداقت، تقوی، اخلاق،  وجدان و تعهد باید در مطبوعات استان موج بزند و پیام های پر محتوی، گیرا و تاثیرگذار در قالب قلمی گیرا به مخاطب عرضه شود.

  

نعمت اللهی یادآورشد: آسیب هایی که از سوی رسانه های استکباری و شبکه های ماهواره ای به حوزه دین وارد شده باید توسط رسانه های متعهد کشور پاسخ داده شود و اگر رسانه ها در اختیار انسانهای متعهد باشد می توان امیدوار بود که معنویت و اخلاق توسط آنها ترویج و تبلیغ شود.

وی افزود: باید پدیده جهانی شدن را رسانه های ما بپذیرند اما بدانند که خرده فرهنگ ها در برابر تهاجم فرهنگی ایستادگی می کنند و به سادگی آن را نمی پذیرند لذا ما هم باید از فرصت و ظرفیت ها استفاده کرده و در تبیین اندیشه های دینی تلاش بیشتری کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین یادآورشد: 10 هزار سایت علیه شیعه فعالیت می کنند و علیرغم این که نشریات تخصصی متعددی در حوزه دین فعال هستند اما از اخلاق رسانه ای کمتری برخورداریم که باید این ضعف برطرف شود.

  

نعمت اللهی اظهارداشت: رسانه های دیداری، شنیداری و مکتوب باید روح دینی را در جامعه حکمفرما کنند تا سلامت معنوی جامعه محقق شود.

وی با اشاره به اهداف برگزاری جشنواره دین در مطبوعات محلی استان افزود: این جشنواره که برای دومین سال متوالی برگزار شده بدنبال ترویج آموزه های دینی بر اساس تفکر عقلانی در مطبوعات محلی، ارج نهادن به تلاش مطبوعات و نشریات محلی در زمینه ترویج امور دینی است که امیدواریم در سالهای آتی با کیفیت و محتوای غنی تری برگزار شود.

این مسئول تصریح کرد: گاهی یک عکس، گزارش و مقاله می تواند تاثیر بسیار عمیقی در حوزه دین بر مخاطب برجای گذارد که امیدواریم از این ظرفیت بیشتر استفاده شود.

در ادامه این مراسم علی علیمحمدی مسئول سرای روزنامه نگاران استان قزوین هم عشق به کار در رسانه ها را مهمترین انگیزه فعالان رسانه ای دانست و از مسئولان خواست برای حل مشکلات معیشتی و رفاهی خبرنگاران تلاش بیشتری کنند.

  

در پایان این مراسم از 11 اثر برتر جشنواره دین در مطبوعات محلی و 30 خبرنگار فعال استان قزوین در حوزه دین تقدیر شد.