زنجان - خبرگزاری مهر: مدير عامل شركت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: ۱۲ ميليون و ۲۰۰ هزار مترمكعب آب نيمه نخست امسال از سد تهم براي شرب شهروندان زنجاني برداشت شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسلم پورنصرت  افزود: بيش از ۲۰۰ هزار خانوار در اين استان مشترك آب شرب هستند.

وي يادآورشد: هم اكنون ۱۹۰ هزار مشترك آب شرب در استان زنجان فعال هستند كه از اين تعداد ۱۲۰ هزار، مشترك آب شرب مربوط به شهر زنجان است.

پورنصرت ميزان هدر رفت آب در سال گذشته را ۷۶.۲۳ درصد درشهر زنجان اعلام كرد.

وي تصريح كرد : براي تامين آب شرب ۱۲۰ هزار مشترك شهر زنجان از ۳۵ حلقه چاه و يك باب تصفيه‌خانه استفاده مي شود.

پورنصرت گفت: به منظور تامين سلامت آب شرب مورد نياز مردم و استمرار و دوام آب، سيستم‌هاي موجود توسط شركت آبفا از نظر كمي و كيفي پايش مي‌شوند.

مديرعامل شركت آب و فاضلاب شهري استان زنجان با بيان اينكه پايش‌هاي فيزيكي هر شش ماه يكبار و پايش‌هاي فلزات سنگين در سال يكبار صورت مي‌گيرد، خاطرنشان كرد: هيچ مشكلي در منابع آبي از نظر فلزات سنگين در استان زنجان وجود ندارد.

پورنصرت به كمبود آب شرب در برخي از مناطق استان اشاره کرد و افزود: در برخي از شهرهاي استان از جمله شهر سهرورد از نظر كميت آب مشكلاتي وجود دارد، امااز نظر كيفيت هيچگونه مشكلي وجود ندارد.

بهره‌مندی 200 هزار زنجانی از برنامه‌های اجتماع‌محور بهزیستی

معاون امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی استان زنجان گفت: نزدیک به 232 هزار نفر توانستند در پنج ماهه اول سال‌جاری از برنامه‌های اجتماع‌محور بهزیستی استان زنجان بهره بگیرند.

 گل‌نساء آقامحمدی افزود: در حال حاضر پیشگیری در سه سطح از طریق سازمان بهزیستی اجرا می‌شود که هدف از اجرای برنامه‌های اجتماع‌محور پیشگیری از اعتیاد، انتقال یا واگذاری فرآیندهای خدماتی رفاهی و ارتقای مسئولیت‌ها در خانواده و جامعه است.

معاون امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی استان زنجان، افزود: پیشگیری اولیه یعنی جلوگیری از مصرف مواد اعتیاد‌آور یا به تأخیر انداختن سن شروع مصرف که با توجه به سیاست‌های بهزیستی و دفتر اعتیاد در سه محور محیط کار، محیط های آموزشی و محلات برنامه‌ریزی و اجرا می‌گردد.

آقا محمدی  برنامه پیشگیری اجتماع‌محور از اعتیاد در محلات را مهم ارزیابی و اظهار کرد: در سطح استان زنجان طرح پیشگیری اجتماع‌محور از اعتیاد قبلاً در 99 محله شهری و روستایی اجرا می‌شد.

وی، معیارهای انتخاب محلات را تراکم جمعیت، آسیب‌خیز بودن محلات، استقبال اهالی به دنبال اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی طرح پیشگیری اجتماع‌محور از اعتیاد و آشنایی با افراد کلیدی محلات را برشمرد.

 آقامحمدی تأکید کرد: برنامه پیشگیرانه باید همه جانبه و در راستای ارتقای سلامت اجتماعی و سلامت روان و با هدف کاهش عوامل خطرزا باشد و در همه جنبه‌ها طراحی و اجرا شود.

وی، بهترین قالب برای تحقق این اهداف و راهبردهای برنامه‌های اجتماع‌محور را که با هدف توانمندسازی عموم مردم اجرا می‌شود، فراهم آوردن زمینه مشارکت خودآگاهی و تقویت فعالیت‌های جایگزین به همراه آموزش و تقویت بهداشت عمومی عنوان کرد و افزود: در حال حاضر 261 محیط تحت پوشش برنامه‌های اجتماع‌محور از اعتیاد هستند که با 306 تیم، جمعیتی بیش از 232 هزار نفر را تحت پوشش قرار داده‌اند.

 به علت تأثیر گذار بودن عوامل محیطی و اجتماعی در گرایش افراد به مواد مخدر برنامه‌های پیشگیری اجتماع‌محور از اعتیاد در محلات اجرا می‌شود که منجر به کاهش اعتیاد افراد و عوامل خطرزا و افزایش عوامل محافظت کننده می‌شود.

برچسب‌ها