بردسكن- خبرگزاری مهر: سرپرست اداره اوقاف و امور خيريه بردسكن گفت: اعضاي شوراي اسلامي شهر و روستا باید نيازمندي‌ها و مشكلات منطقه خود را بشناسند و با این اداره در ميان بگذارند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمدصادق خليلي ظهر پنجشنبه در نشست علمي صنفي وقف در محل بخشداري انابد این شهرستان، اظهارکرد: باید كساني را كه در راه خير پيش قدم هستند، شناسايي كنيم.

وی اظهار داشت: باید به گسترش برنامه‌هاي فرهنگي و مذهبي بپردازيم و از موقوفات به خوبي محافظت كنيم.

این کارشناس امور دینی در این جلسه ضمن شرح فلسفه وقف و راه‌كارهايي در مورد گسترش و ترويج آن، عنوان کرد: حكمت ايجاد سازمان اوقاف از ابتدای اسلام این بود که وقف به عنوان يك سنت حسنه و ماندگار در بين مسلمانان به جا بماند.

خليلي با اشاره به فعاليت‌هاي سازمان اوقاف، اظهار کرد: گسترش، عمران، بازسازي و احياي موقوفات و اماكن متبركه به منظور افزايش بهره‌برداري بهتر از آنها است.

وی با بیان اینکه تبديل كردن بقاع متبركه به قطب فرهنگي يك كار گروهي و پرزحمتي است، خاطرنشان كرد: بنابراين براي به نتيجه رسيدن و داشتن برنامه جامع در ميان مردم، مسئولان بايد همكاري لازم را داشته باشند.

گفتنی است: ابراهيم قاسمپور بخشدار شهر انابد و اعضاي شوراي اسلامي شهر و روستا در اين جلسه حضور داشتند.