زنجان - خبرگزاری مهر: برای نخستین بار در سطح کشور، خبرنگاران زنجانی به پیشواز جشن عاطفه‌ها رفته و به یاری دانش‌آموزان نیازمند می‌شتابند.

به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با اول مهر و در آستانه بازگشایی مدارس خبرنگاران زنجانی در اقدامی خیرخواهانه به کمک دانش‌آموزان نیازمند زنجانی می‌روند.

این برنامه به صورت نمادین و برای نخستین بار در سطح کشور اجرایی می‌شود و با حضور خبرنگاران رسانه‌های استان که شامل صدا و سیمای مرکز استان،خبرگزاری‌ها،

نشریات و روزنامه‌های محلی است، همراه خواهد بود.

در این گردهم‌آیی خبرنگاران با حضور در خانه انفاق زنجان هدایای نقدی و غیرنقدی خود را تقدیم دانش‌آموزان نیازمند می‌کنند.

گفتنی است، زمان حضور خبرنگاران در خانه انفاق زنجان یک شنبه 31 شهریور ماه ساعت 10 صبح خواهد بود.

کسب 3 مدال طلا و برنز توسط ووشوکاران زنجانی در مسابقات قهرمانی کشور

تیم ووشو زنجان، اعزامی به رقابت‌های قهرمانی نوجوانان کشور در بخش ساندا توانست به سه مدال طلا و برنز در این دوره از مسابقات دست یابد.

دومین دوره مسابقات ووشو قهرمانی نوجوانان کشور در بخش ساندا با حضور 140 ورزشکار در قالب 26 تیم به میزبانی سالن شهید فهمیده مجموعه ورزشی هفده شهریور زاهدان برگزار شد که حاصل آن برای تیم ووشو اعزامی از زنجان، کسب یک مدال طلا و دو نشان برنز بود.

 که در این راستا افشین کلانتری مدال طلا ،حمیدرضا خلجی مدال برنز ،علیرضا مرادی مدال برنز را کسب کردند.

در پایان دومین دوره مسابقات ساندای قهرمانی نوجوانان کشور، تیم تهران الف با کسب دو طلا، یک نقره و یک برنز بر سکوی قهرمانی ایستاد، لرستان با دو طلا و یک نقره عنوان نایب‌قهرمانی را به دست آورد و سیستان و بلوچستان نیز با یک طلا، یک نقره و یک برنز در جایگاه سوم ایستاد، این در حالی است که تیم زنجان در اولین دوره این رقابت‌ها توانسته بود بعد از تیم‌های لرستان و اذربایجان‌غربی، عنوان سومی را از آن خود کند.

برچسب‌ها